İçerde’nin büyük sırrı

Güncelleme Tarihi:

İçerde’nin büyük sırrı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 14:08

Dizinin 29 bölümdür kan ağlatarak gizlediği büyük gizem perdesi kısmen aralandı. Mert ve Sarp’ın kardeş olduğunu Melek öğrendi. Ama yetmez; son 10 bölüme girerken sonuca bağlanmasını beklediğimiz meseleler var.

Haberin Devamı

1. YEŞİM’İN AKIBETİ

Melek’e tuzak kurma işi tüm çatlama patlama arasında havada kaldı. Celal göstermelik silah çekmeyle yetinip, “Bu mesele daha kapanmadı” mesajı vermişti. Hastaneden çıktıktan sonra Yeşim’in karıştırdığı haltların bir cezası olursa, bu onu daha da karanlık tarafa çekip, aile içi mevzuları epey ilginç hale getirebilir.

2. DAVUT KALP FULYA

Bu ikisi tam bir Mr. and Mrs. Smith fantezisi oldu. Davut’un platonik Melek aşkı ona insani yön veren tatlı bir detay olsa da, senaristler uzun süre Davut’tan psikopat bir ‘stalker’ mı yumuşak yürekli tetikçi mi yaratacaklarına karar veremediler. Davut’un gönül işlerinin tanımı hep havada kaldı. Fulya’nın gelmesiyle taşlar cuk diye yerine oturdu. Bu kavga dövüşün tutkulu ve ebediyen kavga dövüşlü bir aşka dönüşmesi en büyük dileğimiz.

Haberin Devamı

3. ALYANAK KİMİN YANINDA?

Dizinin açık ara en büyük fenomeni Alyanak. Celal’i, Kudret’i kandırırken izleyiciyi bile parmağında oynatabiliyor. Öyle başarılı bir fırsatçı ki senaristler dahil kimse gerçekten kimin tarafında durduğundan emin olmayabilir. Sezon finaline doğru Alyanak’tan gerçek rengini belli eden büyük bir hareket, geçmişine dair önemli bir sır bekleyebiliriz.

4. MÜDÜRÜMÜN PARÇALANMIŞ AİLESİ

Yusuf Müdür’ün aile draması da facialar sebebiyle kısmen yarım kaldı. Geri dönme sinyali veren eski eş, yeni kavuştuğu oğlu Gökhan Yusuf’un hayatındaki dayanılmaz boşluğun ilacı.

5. YILMAZ KARDEŞLER’İN KADERİ

Sarp ve Mert (Umut), ‘Supernatural’ dizisinin ‘Winchester Kardeşler’i gibi olmaya çok yakın. Yan yana kötülere karşı savaşan becerikli deli oğlanlar ve endişeli anaları dizinin ikinci sezon çizgisi olabilir. Kardeş olduklarını öğrendikten sonra Celal’e karşı birleşmeleri, türlü entrikanın, tuzağın içinden Sam ve Dean gibi bıçkınca çıkmaları pek sempatik olur.

6. MELEK VE SARP’IN EKSİK AŞKI

Başladığı günden beri bir türlü derinleşemeyen, büyük bir sevda mı, tatlı bir ilişki mi, aşk mı, hoşlaşma mı emin olamadığımız bir ilişki onlarınki. Bu da olsa da olur, olmasa da olur dedirtiyor insana. Uzaktan uzaktan hırlaşıp, içten içte hoşlaşsalar ya da delice âşık olup işi gücü düşünemez hale gelseler, ayrılsalar, kavuşamasalar... Bu aşka mutlaka bir ateş lazım.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!