İçerde 12. bölüm fragmanında Sarp'tan şoke eden hamle..

Güncelleme Tarihi:

İçerde 12. bölüm fragmanında Sarptan şoke eden hamle..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 08:01

İçerde dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde yayınlanan ilk fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sarp ve Yusuf müdür arasında şoke eden bir diyalog yaşıyor. Sarp ona gelen kimliği belirsiz aramaların Yusuf müdür olduğunu öğreniyor. Bunun ortaya çıkmasının ardından Sarp artık yoluna yalnız devam etme kararı alıyor.. Peki İçerde 12. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte İçerde 12. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

İçerde dizisinin 12. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Ekranların aksiyon dolu dizisi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke edecek. Yeni bölümde Yusuf Müdür'ün yaptığı oyunu öğrenen Sarp şok bir karar verir ve Yusuf Müdürle yollarını ayırır. Mert ile Coşkun'un karşılaşması nasıl olacak? İşte, İçerde 12. bölüm fragmanıyla sizlerle.

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“İçerde”nin 11. bölümünde; Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. 

BAKMADAN GEÇME!