Eylem Yıldız eşi İbrahim Toraman'a boşanma davası açtı!

Güncelleme Tarihi:

Eylem Yıldız eşi İbrahim Toramana boşanma davası açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 21:18

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu İbrahim Toraman ile Eylem Yıldız boşanıyor mu? Eylem Yıldız, eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeye başvurdu. Çift bu sürecin sonunda anlaşmalı boşanma kararı aldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlüler dünyasında son zamanlarda çok sık gündeme gelen boşanma modasına bugün yeni bir çift dahil oldu. Uzun yıllar boyunca Beşiktaş formasıyla yeşil sahalarda top koşturan başarılı futbolcu İbrahim Toraman, bundan yaklaşık birkaç yıl önce evlendiği eşi Eylem Yıldız ile boşanma kararı aldı.

İddialara göre Eylem Yıldız, şiddet gördüğü gerekçesi ile eşine boşanma davası açtı.

Başarılı futbolcu futbolcu Toraman, bundan iki yıl önce avukat Eylem Yıldız ile rüya gibi bir düğün ile dünya evine girmişti. Çiftin bu mutlu evliliğinden Ali Erim adında bir de oğulları olmuştu.

Ne var ki bu saadet uzun sürmedi ve çift boşanmak için mahkemeye başvurdu. İddialara göre çocukları dünyaya geldikten sonra çift arasında şiddetli geçimsizlik boy göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Eylem Yıldız eşi İbrahim Toramana boşanma davası açtı

Oğlunu dünyaya getirdikten sonra eşinden şiddet gördüğünü öne süren Eylem Yıldız, futbolcu eşine dava açtı. Bu süreçte oğlu Ali Erim’i alarak babasının evine taşındı. Oğlunun velayetini de kendi üzerine almak isteyen Yıldız, mahkemeye başvurdu. Mahkemeye sunduğu dilekçe de Yıldız, eşinden şiddet gördüğünü öne sürdü.

Ünlü futbolcu İbrahim Toraman, daha önce Beşiktaş'ta oynadığı süreçte takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ve Sezer Öztürk ile tatsız olay yaşamış, hatta eski sevgilisini AVM'de dövdüğü yönünde iddialarla da gündeme gelmişti.

Bakalım ünlü futbolcu İbrahim Toraman ve avukat eşi Eylem Yıldız’ın boşanma davası nasıl sonuçlanacak?

BAKMADAN GEÇME!