Hugh Jackman hayranlarını cilt kanserine karşı uyardı!

Güncelleme Tarihi:

Hugh Jackman hayranlarını cilt kanserine karşı uyardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 12:59

Bir süre önce cilt kanseri olan ve bu nedenle bir operasyon geçiren ünlü aktör Hugh Jackman, hastalığı konusunda hayranlarına bir uyarıda bulundu. Hastalığı sürecinde yaptığı bir yanlışın farkına varan ünlü aktör, hayranlarının da bu hataya düşmemeleri konusunda onları uyardı.

Haberin Devamı

2013 yılında deri kanseri hastalığına yakalanan ünlü aktör Hugh Jackman, o yıldan bu yana tam 5 kez ameliyat masasına yattı. Burnundaki kanserli hücre alınan Jackman, operasyon sonrası iyi olduğunu belirtti.

Operasyon sonrasında hayranları için bir fotoğraf paylaşan ve bu fotoğrafta da gayet iyi olduğu gözlenen Hugh Jackman, hayranlarına deri kanserinden korunmaları için bir çağrıda bulundu.

Jackman: “Güneş kremi kullanmazsanız başınıza bu gelir”...

Deri kanseri ile mücadele eden Hugh Jakman burnundaki kanserli hücreyi aldırmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden burnu bandajlı bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarına: “Eğer güneş kremi kullanmazsanız başınıza geleceklerin bir örneği.” diyerek uyarıda bulundu ve güneş kremi kullanmaları gerektiğini hatırlattı.

Haberin Devamı

Hugh Jackman hayranlarını cilt kanserine karşı uyardı

Hugh Jackman kimdir?

Tam ismi Hugh Michael Jackman olan aktör, 12 Ekim 1968 yılında dünyaya geldi. Avustralya’ lıdır. Televizyonlarda, film ve müzikal yapımlarda yer alan aktör ve yapımcı Jackman’ ın birçok ödülün sahibi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!