Hüddam'ın fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Hüddamın fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 15:27

Yönetmenliğini Utku Uçar'ın üstlendiği Türk korku filmi Hüddam'ın fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Cinler alemince adı yasaklanan, Hz. Süleyman'ın ölümüyle onun hizmetinden çıkıp iblisin hizmetine giren, tarihin en eski ve lanetli ifrit tarikatının, Ege'nin ıssız bir köyündeki kan donduran hikayesini konu alan Hüddam'ın senaryosu Murat Özen ve Utku Uçar'a ait.


Haberin Devamı

Filmin senaristlerinden Murat Özen'in de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu; Fatma Hun, Çağrı Duran, Eray Logo, Hande Oktan, Alaattin Maral, Uğur Mamuk, Semra Mamuk, Melike Cem, Selcan Toker, Nilgün Baykent, Ender Çiftçi'den oluşuyor.

Hüddamın fragmanı yayınlandı


Balıkesir İli’nin Ören, Hacıhasanlar ve Taylıeli köylerinde gerçekleştirilen çekimlerde 5 kişilik bir ekip görev aldı. Stüdyoda yapımı hiçbir görsel efekt kullanılmayan filmdeki efektler, çekim esnasında gerçek zamanlı yapıldı.

Hüddamın fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı

18 Eylül'de vizyona girecek filmin Arapça, İbranice ve Aramice konuşma ve telaffuzları için oyuncular, 3 aylık bir ön çalışma yaptı.

Hüddamın fragmanı yayınlandı


Hüddam filmi, alışageldik Anadolu folklorik büyüleri yerine, ilk defa, geçmişi çok tanrılı dinlere kadar dayanan, sonrasında gelen bütün dinlerce kabul görmüş ve en sonunda Kur-an’ı Kerim tarafından yasaklanmış gizli bir öğretiyi konu alıyor. Hüddam Daveti ve Rukye gibi 2 dini ritüeli yapılan Hüdam'da bir ilke imza atılarak Türkçe bir filmde Antik Aramice dili kullanıldı.

Hüddamın fragmanı yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!