Hollywood yıldızları İncirlik'e geldi

Güncelleme Tarihi:

Hollywood yıldızları İncirlike geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2001 09:41

Hollywood`un ünlü yıldızları, Ocean`s Eleven filminin galası için Adana`nın İncirlik beldesindeki üsse geldiler. Yönetmenliğini Steven Soderbergh`in yaptığı oyuncuları George Clooney, Andy Garcia, Brad Pitt ve Matt Damon, sabaha karşı özel uçakla üsse geldiler.

Haberin Devamı

İncirlik Üssü`nde, film için yapılacak olan galaya katılacak ünlü yıldızlar, kahvaltılarını yaptıktan sonra kendileri için hazırlanan rutin programı uygulamaya başladılar. Yıldızlar, askerlerle sohbet edip moral verecek, imza dağıtacaklar.  
     
 ASKERLERE NOEL HEDİYESİ  

     
Ocean`s Eleven filminin yapımcısı Jerry Weintraub, Amerikan askerlerine Noel için verecekleri hediye ile ilgili olarak, Bu çocuklar için gerçekten bir şeyler yapmayı istedik. Onları tebrik edeceğiz, imza dağıtacağız ve dikkatli olmalarını söyleyeceğiz`` demişti.  

Üste Amerikan personelinin yanı sıra İngiliz askerlerinin de bulunduğu ve gezinin giderlerinin Warner Bros firması tarafından karşılandığı bildirildi.  

Beyaz perdede, 1960`ların efsanesini yeniden canlandıran ``Ocean`sEleven``, Las Vegas`taki kumarhaneleri birbirine katan bir gangster çetesini anlatıyor.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!