Hollywood, Rüstem Paşa’da

Güncelleme Tarihi:

Hollywood, Rüstem Paşa’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 07:32

Hollywood yapımı “The Mountains and the Stones” filminin İstanbul çekimleri Eminönü’nde başladı. Rüstem Paşa Camii’ndeki çekimlerde başrol oyuncuları Michiel Huisman ve Hera Hilmar kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

Kadrosunda Hollywood’un önemli isimlerini buluşturan, yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlendiği “The Mountains and the Stones” filminin çekimlerine Kapadokya’nın ardından İstanbul’da devam ediliyor. İstanbul’daki çekimler, dün Eminönü’nde başladı. Ekip, ilk seti Rüstem Paşa Camii’ne kurdu. Caminin içinde ve avlusunda gerçekleştirilen çekimler, yaklaşık 6 saatte tamamlandı.

Hollywood, Rüstem Paşa’da


AYAKKABILARI ÇIKARDI


Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı camide “Game of Thrones” dizisiyle ünlenen Michiel Huisman ve “Anne Karenina”, “Da Vinci’s Demons” filmleriyle adını duyuran Hera Hilmar birlikte kamera karşısına geçti. İki ünlü oyuncu, set aralarında rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Michiel Huisman, çekime verilen her arada ayakkabılarını çıkararak yorgunluk attı. Hikâyesi I. Dünya Savaşı yıllarında geçen “The Mountains and the Stones”, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını anlatıyor.

BAKMADAN GEÇME!