Hollandalılar Tanrı’ya sırt çeviriyor

Güncelleme Tarihi:

Hollandalılar Tanrı’ya sırt çeviriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2013 22:02

Van Gaal’ı hedef alan Mateja Kezman, homoseksüelliğin desteklenemeyecek bir hastalık olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Futbolculuk kariyerinde bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Mateja Kezman, yaptığı ayrımcı açıklamayla gündemi sarstı. Sırp yıldız, geçen hafta sonu düzenlenen gay yürüyüşüne Hollandalı teknik adam Louis van Gaal’in katılmasıyla ilgili düşünceleri sorulunca “Açıkçası Van Gaal’in doğru ya da yanlış yaptığını hakkında konuşmayı uygun görmüyorum. Ama benim görüşümü sorarsanız bu desteklenemeyecek bir hastalık” ifadelerini kullandı.

‘Federasyonumuz böyle bir destek vermez’

Sırbistan Federasyonu’nun böyle bir organizasyona destek vermesi halinde kendilerinden nefret edeceğini açıklayan FK Vojvodina Sportif Direktörü “Benim ve federasyonumun böyle bir şeye destek vermesini asla kabul edemem. Hollandalılar, Tanrı’ya sırtını çeviriyor ve ruhsal yıkıma doğru yürüyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Bir anda şef olamazsın’

BARCELONA’nın Brezilyalı defans oyuncusu Dani Alves, 57 milyon Euro’ya Santos’tan transfer edilen vatandaşı Neymar’ı şu sözlerle uyardı: “Barcelona’da bir hiyerarşi vardır. Oyununu daha önce yöneten Ronaldinho’ydu, şimdi de Messi. Öyle Barça’ya bir anda gelip, şef olmayı bekleyemezsiniz.”

‘Kaptan olmak istiyorum’

BU sezonun transferde flaş takımlarından Monaco’nun yolunu tutan Eric Abidal, takımında kaptanlık görevini üstlenmek istediğini söyledi. Futbol hayatına başladığı Monaco’ya dönen ve geçen yıl başarılı iki karaciğer nakli operasyonu geçiren Abidal, “Burada çok mutluyum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!