Holding kurmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Holding kurmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Şu anda 6 şirketim var, holding kurmaya az kaldı yani. Para bence bir renktir, asla amaç değildir. Şu anda organizatörlerden 25 milyar lira alacağım var, senetleri hálá takip ediyorum. Çok bonkör olduğum için çok kazık yedim, artık değişmeye karar verdim, isterlerse cimri desinler. Bana borçları olan arkadaşlarım zamanında bu paralarını ödemedikleri için vergi borcunu bir arkadaşmıdan 8 milyar borç alarak ödedim. Allaha çok şükür bugüne kadar ekonomik olarak hiç darboğaza girmedim, hiç banka kredisi kullanmadım. Bugüne kadar kazandıklarımla Ortaköy ve Sarıyer'de aldığım iki güzel evim var. Ayrıca biri Chevrolet Tahoe, öteki 99 model Porsche Boxster cabriolet olmak üzere iki arabam var.

Ağzıma silah soktular

18 yaşındayken Etiler Kapkara Bar'ın bahçesinde ağzıma silah sokuldu. Sevdiğim bir arkadaşımın masasındaki bir adamın kendini bilmezliği yüzünden. Adam ısrarla benden ‘‘Yemen Türküsü’’nü istedi, üç kere söyledim. Dördüncü kere istediğinde ‘‘Ağabey yeter, bütün gece bu şarkıyı mı söyleyeceğim, insanlar bayıldı’’ dedim. Sen misin bunu söyleyen, o kişi bana biraz kıl olmuş. Çıkışta kulis kapısında önümü kesip, mermiyi ucuna verdiği tabancasını ağzıma soktu. ‘‘Sen benim istediğim şarkıyı nasıl söylemezsin’’ dedi. Arkadaşları ertesi akşam gelip özür diledi, ben de şikayette bulunmadım. Hatta bu olayı kulüp sahibine bile söylemedim, ilk defa sana anlatıyorum. Son iki yıldır Jeriko marka İsrail askerlerin kullandığı tabancam var. Bir dönem çok tehditler aldığım oldu, müracaat ettiğimde bana taşıma ruhsatı verdiler. Birkaç kere Anadolu konserinde taşıdığım oldu, Erzurum, Diyarbakır ve Erzincan konserlerinde. Şimdi evde saklıyorum, Allaha şükür bugüne kadar hiç kullanmadım.

Bir kere esrar içtim

Bir kere esrar içtim, nefret ettim. 1994 senesinde New Hamsphire College'de okurken Boston'da bir arkadaşımın evinde denedim. Sigara da içmediğim için bu içme mantığını da bilmiyordum. Birkaç nefes çektikten sonra aksırık öksürükle tam bir işkence haline geldi, nefret ettim. Alkolü severim, tam bir Jack Daniels hayranıyım.

Kenan Doğulu, arkadaşımız Yener Süsoy'a özel yaşamındaki bütün sırları anlattı. Ekonomik gücünden çapkınlık yaptığı günlerin komik olaylarına kadar... Çapkınlıkta hálá iddialı Kenan Doğulu, ama asıl önemli olanın insanın ‘‘duygu hazesi’’ni doldurmak olduğunu söylüyor. Ticari hayatında hiç banka kredisi kullanmadığını belirten Kenan Doğulu, 6 şirketin de sahibi...

Apartman çocuğu

Ben bir ev çocuğuydum, her boş vaktimde müzik çalışıyordum. Bir yandan kolej sınavlarına hazırlanmak, testlere gitmek, folklor, oradan baleye, oradan çocuk korosuna, oradan piyano dersine gitmek benim yaşam biçimimdi. Evde çok oyuncağım vardı ama hiçbir zaman sokağa çıkıp top oynayamadım. Mini mekanik oyuncaklarımla aralıksız altı saat oynardım. Çok fazla oyuncak arabam vardı. Bir de tabancaları çok severdim.

En iddialı şarkım bütün güzel kızlara

Yaklaşık üç yıldır albüm yapmadım. Piyasadaki karambolden kurtulup, iyi zamanlama yaptım. Onbeş gün sonra piyasayaya çıkacak albümümün adı ‘‘Ben Senin Herşeyinim’’ olacak. Yapıttaki bütün şarkılar, sözler benim. Bir tane de kardeşim Ozan'ın bestesi var, sözlerini yine ben yazdım. Albümdeki en iddialı, dillerden düşmeyecek şarkılardan biri ‘‘Ben Güzelden Anlarım’’ olacak. Hiçbir zaman özel birine bir şarkı yapmadım, bu da öyle. Bu şarkımı da bana güzel gözüken bütün kızlara ithaf ediyorum.

Hızlı zamanımda 5 kızla çıktım

Yener ağabey, hakikaten ben güzelden anlarım. Kendine en çok güvendiğim konulardan biri de budur. Gözlerimin her şeyi iyi gördüğüne inanıyorum. Bana göre güzel, kendine güvenen, kendine inanan, kendine bakan ve kendini sevendir. Mesela Hülya Avşar güzeldir, mesela Esin Maraşlıoğlu güzeldir, mesela Sezen Aksu güzeldir. Madonna'nın, Sharon Stone'nun ve de Catherine Zeta-Jones'un sevgilim olmalarını çok isterdim. Ağabey, vallahi üçünü de idare ederdim, hiçbirinin de birbirinden haberi olmazdı. 94-96 yılları arasındaki hızlı zamanımda aynı anda beş kızla çıktım, uzun süre birbirlerinden haberleri olmadı.

Dolapta kız unuttum

Ben bakışlarımla çok mesajlar veririm, gözlerime çok güvenirim. Bakışlardan sonraki adımlar kendi kendine oluşur zaten. Çok istersem yapamayacağım hiçbir şey yok, elde edemeyeceğim kadın da yok. Bak şimdi meydanı boş bıraktık, hızlı çapkınlar ne isterlerse yapsınlar. Bütün çapkınlıklarının yanısıra duygu haznesini de geliştirip kendilerine bir şeyler de saklasınlar. Bir de benim gibi sakın dolapta kız unutmasınlar. Bak sana anlatayım da gül. Aynı isimden iki tane kız tanıyordum, birisini çağırdım eve. Öbürü de aradı, geliyorum dedi, bu arada öteki zaten gelmişti. Bir tanesini telaşla dolabın içine soktum. Öbürüyle salonda sohbet ederken dolapta unuttuğum kız havasızlıktan bunalıp salona gelmesin mi? Ondan sonra tam film olduk, ikisi de gitti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!