Hoçiç: Türkiye Bosna'yı yenmek zorunda

Güncelleme Tarihi:

Hoçiç: Türkiye Bosnayı yenmek zorunda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2009 16:22

Galatasaray'da geçmiş yıllarda gol kralı olan Boşnak futbolcu Tarık Hoçiç, (A) Milli Futbol Takımı'nın, 19. Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu'nda Bosna Hersek ile yapacağı maçı kazanmak zorunda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Milli takımın başında bulunan Fatih Terim ile birlikte geçmiş dönemlerde Galatasaray formasını giyen ve bugün de milli takım kafilesini karşılayan Tarık Hoçiç, havalimanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bosna Hersek'in 4 puanlık farkla bir avantaj yakaladığını belirterek, “Her şey olabilir. Ama Türkiye yenmek zorunda” dedi.

Tarık Hoçiç, Türkiye'nin çok iyi bir takım olduğunu ifade ederek, “Bosna Hersek ile yaptıkları ilk maçta eksikleri vardı. Şimdi daha iyi durumdalar” diye konuştu.

Galatasaray'ın eski oyuncusu, kendisinin hem Türkiye'de forma giymiş bir oyuncu olarak, hem de Boşnak olması nedeniyle iki ekip arasında yapılacak maç öncesi daha duygusal bir pozisyonda olduğunu söyledi.

Eski takım arkadaşı Fatih Terim'e değinen Tarık Hoçiç, “Fatih Terim imparator. Bana göre dünyanın ilk 5 hocasından biri. O'nu çok seviyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!