"Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 13:29

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, teknik direktör Mustafa Akçay ve futbolculara güvendiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, iyi başladıkları Akhisar Belediyespor maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak önlerine bakmaları gerektiğini belirtti. Hafta sonunda Kardemir Karabükspor maçıyla yeni bir başlangıç yapacaklarına inandıklarını ifade eden Çakıroğlu, "Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Trabzonspor'u layık olduğu yerlere getireceklerdir. Her zorluğu aşacak güçteler. Çocukların elinden geleni yapacağına, iyi futbol sergileyeceklerine inanıyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihlerinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösterdiklerini dile getiren Çakıroğlu, "Bu takımın gruptan çok rahat çıkacağına Allah'ın izniyle eminim. İnşallah yarı finallere, finallere geleceğiz, savaşarak geleceğiz" diye konuştu. Çakıroğlu, bordo-mavili takımın her geçen hafta daha hazır olacağını belirterek, şunları söyledi:

"Takımın eksiği, yapmış olduğumuz iyi transferlerin takıma tam olarak adapte olamaması. Bosingwa daha sahaya çıkmadan sakatlandı, Malouda 3 maçta 2 gol attı ama tam hazır olmadığı halde. Aykut, kendisini göstermeye başladı. Takımın motivasyonu yükseldiğinde ve birbirbiriyle uyum sağlandığı zaman daha iyi işler yapacaktır. Herkes rahat olsun. Trabzonspor emin ellerde." dedi.

BAKMADAN GEÇME!