Hırvatistan 1-0 kazandı

Güncelleme Tarihi:

Hırvatistan 1-0 kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2013 10:38

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası F Grubu'nda Hırvatistan Uruguay ile karşılaştı. Maçı kazanan 1-0'lık skorla Hırvatistan oldu.

Maçın 23'üncü dakikasında Canadia'nın, Uruguay ceza sahasında Silva'nın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Livaja'nın vuruşunda, top önce yan direğe daha sonra da kaleci De Amores'in sırtına çarptı. Uruguay defansı, dönen topu uzaklaştırdı.

Hırvatistan, 41. dakikada Rabic'in attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Hırvatistan, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu arada, maçı Manchester United'ın 39 yaşındaki Galli yıldızı Ryan Giggs de izledi. Tecrübeli futbolcunun UEFA Pro Lisans Kursu için Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Stat: Atatürk

Hakemler: Neant Alioum (Kamerun), Everist Menkouandre (Kamerun), Peter Edibi (Nijerya)

Uruguay: De Amores, Silva, Varela, Cristoforo, Rolan (Dk. 78 Bueno), De Arrascaeta, Laxalt, Acevedo (Dk. 65 Pais), Rodriguez, Gimenez, Avenatti (Dk. 65 Lopez)

Hırvatistan: Zelenika, Gorupec, Aleksic, Mrzljak, Datkovic, Livaja (Dk. 71 Ivancic), Milicevic (Dk.64 Brlek), Pjaca, Rebic (Dk. 83 Perica), Canadija, Simunovic

Gol: Dk. 41 Rebic (Hırvatistan)

Sarı kartlar: Dk. 1 Livaja, Dk. 37 Datkovic, Dk. 54 Mrzljak, Dk. 58 Aleksic, Dk. 76 Gorupec (Hırvatistan)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!