Hicran ve Melek’e üçüncü ödül

Güncelleme Tarihi:

Hicran ve Melek’e üçüncü ödül
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 15:20

Londra’da 13- 20 Nisan arasında düzenlenen festivalde, Esra Vesu Özçelik’in senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı ‘Hicran ve Melek’ adlı film, ‘En İyi Yabancı Film’ seçildi. ‘Hicran ve Melek üçüncü ödülünü almış oldu.

Haberin Devamı

LONDRA’nın ünlü Genesis sinemasında düzenlenen ödül törenine, Esra Vesu Özçelik, Hicran ve Melek’in başrol oyuncusu Didem Balçın ile katıldı. Özçelik’e ödülünü, London Independent Film Festival (LIFF) direktörü Erich Schultz verdi. Özçelik, sinema dünyasının kalbinin attığı Londra’da, kendisini böylesine anlamlı bir ödüle layık gören herkese teşekkür ettiğini söyledi. Sahnede Balçın ile birlikte Türk bayrağı açan Özçelik, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

Hicran ve Melek’e üçüncü ödül

Film ilk olarak Kanada’nın Toronto kentinde düzenlenen ‘The Female Eye’ festivaliyle geçen ay yapılan Hindistan World Film Festivali’nde ‘En İyi Yabancı Film’ ve ‘En İyi Film’ ödüllerini almıştı. Hindistan’dan bir ödül de filmin başrollerine gelmişti. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllerini Didem Balçın ve Tilbe Taşlı paylaşmıştı.
Hicran ve Melek, İngiltere’de bu yaz İngilizce alt yazılı olarak gösterime girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!