Hiç sevişme sahnem olmamıştı, zorlandım

Güncelleme Tarihi:

Hiç sevişme sahnem olmamıştı, zorlandım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 00:00

Nurgül Yeşilçay ile Vicdan filminde sevişme sahnesinde rol alan Murat Han, “İlk defa bir sevişme sahnesi çektim. İkimiz için de zor oldu” dedi

Haberin Devamı

VİCDAN FİLMİNİN GALASI

VİCDAN FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR

 Filmin yönetmeni Erden Kıral’ın “Sevişme sahnesini iki kez çektik. Murat Han ve Nurgül gergindi” sözlerini kabul eden Murat, “Erden Kıral doğru söylemiş. İkimiz de çok gergindik. Ben ilk defa bir sevişme sahnesi çektim ama tabii zorlanma iki taraflı oldu. O sahneyi iki kez çektik. Bence bu sayı iyiydi. Birkaç kez de çekilebilirdik ama fazla olmadı. İlk defa olduğu için ikimiz de gergin ve utangaçtık. Sahne sırasında utangaçlık görünmüyor ama öncesinde yaşandı. Yoksa olabildiğince doğaldı” diye konuştu.

FİLMDE VÜCUDUM KULLANILDI

TUĞLA fabrikasında çalışan Mahmut isimli bir işçiyi canlandıran Murat Han, film boyunca fiziğinin ön plana çıkardığına dair eleştiriler almıştı. Bu konuya da değinen oyuncu, “Tuğla fabrikasında işçiler 50 derecede atletle çalışıyor. Mutluluk filminde yaz ve teknede olduğumuz için üzerimde atlet vardı. Burada da benzer görüntü olmasın diye atleti çıkardık. Fakat bunun dışında Erden Kıral kendi yarattığı dünyada vücudumu neden kullanmak istedi, bilmiyorum. Bu yönetmenin dünyası” diye konuştu.

Haberin Devamı

TÜLİN DE ÖDÜLÜ HAK EDİYORDU

YÖNETMEN Erden Kıral’ın, “Nurgül (Yeşilçay) doğaldı oysa Tülin (Özen) çok metodik oynadı” şeklindeki yorumunu doğru bulmayan Murat Han, Tülin’e övgüler yağdırdı. Altın Portakallı oyuncu, “Bu ödülü Tülin de alabilirdi. Çünkü Nurgül ve Tülin başrolü birlikte paylaşıyordu. Fakat Nurgül’ün rolü daha fazla olduğu için tek başrol oyuncusu olarak algılanmış olabilir. Tülin de ödülü hak ediyordu. Metodik değil, aksine çok doğaldı” dedi. Han, Kıral’ın iddia ettiği gibi kendisine “Ben dış kapının mandalı mıyım?” cümlesini kullanmadığını da sözlerine ekledi.(aksam)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!