Heyecanla Acı Aşk’ı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Heyecanla Acı Aşk’ı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2009 16:26

ÖNÜMÜZDEKİ günlerde gösterime girecek olan “Acı Aşk” filmini, kariyerindeki önemli dönemeçlerden biri olarak değerlendiren ünlü oyuncu Cansu Dere, Instyle dergisi için objektiflerin karşısına geçti.

Haberin Devamı

 CANSU DERE FOTOĞRAFLARI

Filmde kör bir kızı canlandıran Dere, “O kadar heyecan verici ki. Çok zordu. Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret ettim. Ceyda Düvenci götürdü, sağ olsun. Pek çok gözlem yaptım. Sonuçta biz bir film çektik. Set bitti evimize gittik. Ama o insanlar hayatları boyunca görmüyorlar. Umarım rolümü başarmışımdır” diyor.

Teknolojiyle arasının hiç iyi olmadığını söyleyen güzel oyuncu, ne facebook’u, ne de twitter’ı olduğunu belirtiyor. “Benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak facebook’a üye olan pek çok kişi var. Ama ben değilim onlar. Özel hayatımdan söz etmek istemezken neden facebook’a sevgilimle resimlerimi koyayım ki. Arkadaşlarımla haberleşmek istersem de telefon eder konuşurum. Televizyonda yayın kesildiğinde bile elim ayağım dolanır. Mail atayım, mail alayım yeter. Bilgisayardan senaryo okumayı bile sevmiyorum” diyor.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!