Herkes sahada konuşacak

Güncelleme Tarihi:

Herkes sahada konuşacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 15:48

Beşiktaş’ın milli futbolcusu Yusuf Şimşek, Beşiktaş’ta yeni dönem, Quaresma, Denizlispor’a gidip gitmeyeceği ve Bursaspor’un şampiyonluğu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Prograram’ına katıla Yusuf Şimşek, Beşiktaş’tan ayrılmayacağını söyledi.

BEŞİKTAŞ’TA KALACAĞIM
Bu sezon bir alt ligde mücadele edecek Denizlispor’da oyuncu –antrenör olarak görev alacağı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Yusuf Şimşek, “Denizlispor Başkanı Ali İpek ile bir görüşmemiz oldu ancak ben bir yıl daha Beşiktaş’ın futbolcusuyum. Sözleşmem bittikten sonra Denizlispor’da tekrar görev alabilirim. Denizlispor’a bu dönemde dönmem diye bir durum söz konusu değil. Zaten bir hafta sonra Beşiktaş’ta sezon hazırlıklarına başlayacağım” dedi.

DENİZLİ’YE HERKES TEŞEKKÜR ETMELİ
Mustafa Denizli ile birlikte güzel günler geçirdiklerini söyleyen milli futbolcu, “Mustafa Denizli’yi 2000 yılından beri tanıyorum. Birlikte uzun bir dönem geçirdik. Geçen yıl oldukça başarılı olduk bu yıl istediğimizi yapamadık. Mustafa Denizli Türkiye’nin gelmiş geçmiş en başarılı isimlerinden biri. Mustafa Denizli’ye  herkesin teşekkür etmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

SCHUSTER’İN KARİYERİ ÇOK ÖNEMLİ
Beşiktaş’ın yeni çalıştırıcısı Schuster’in çok parlak bir geçmişi olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, “Schuster çok başarılı ve kariyeri parlak bir isim. Yeni hocamızla birlikte büyük başarılar yakalayacağımızı düşünüyorum. İyi bir çalışma ortamının ardından Beşiktaş yeni sezonda en iddialı takım olacak. Buna tüm futbolcuların inancı tam” dedi.

HERKES SAHADA KONUŞACAK
Beşiktaş’ın Querasma’yı almasını doğru transfer olarak niteleyen Yusuf, sözlerine şöyle devam etti: “Quaresma kendini kanıtlamış bir futbolcu, çok önemli kulüplerde oynadı ancak artık herkes sahada konuşacak. Beşiktaş’ın ihtiyacı olan faydali bir transfer.”

BURSA’NIN ŞAMPİYONLUĞUNA MUTLU OLDUM
Eski takımları Fenerbahçe ve Bursaspor’un şampiyonluk çekişmesi hakkındaysa Yusuf Şimşek, “Anadolu’dan bir şampiyon çıkacağına hiç inanmıyordum ancak Bursaspor bunu başardı. Bursaspor ve Fenerbahçe eski takımım. Bursaspor’d

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!