Herkes Real Madrid'le dalga geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Herkes Real Madridle dalga geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 07:35

Kral Kupası'ndaki Cadiz maçında cezalı futbolcu oynattığı ortaya çıkan Real Madrid, İspanya'da alay konusu oldu. Cadiz'in hafta sonu 3. ligde karşılaşacağı Merida Kulübü sosyal medyadan Madrid ekibiyle dalga geçti. Merida, cezalı oyuncularını oynamaması için bağladıklarını belirterek, "Onu öldürdük bile!" mesajını paylaştı! Marca gazetesi de, "Bu hatayı ancak aptallar yapar" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Sporx’in haberine göre, Real Madrid'in Kral Kupası'ndaki Cadiz maçında cezalı futbolcu Cheryshev'i oynatması alay konusu oldu. 

Cadiz'in İspanya 3. Ligi'nde sıradaki rakibi Merida, sosyal medyadan Madrid ekibinin kızdıracak bir paylaşım yaptı.

Herkes Real Madridle dalga geçiyor

Merida, cezalı oyuncularını oynamaması için bir odada bağladıklarını ifade ederek, "Onu öldürdük bile" mesajını gönderdi!

BAŞKAN PEREZ: KİMSE BİZE BİR ŞEY SÖYLEMEDİ
Öte yandan Real Madrid Başkanı Florentino Perez konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Diskalifiye söylentilerine açıklık getiren Perez, konuyla ilgili kendilerine bilgilendirme yapılmadığını söyledi. Perez, "Yaşanan bu olay tarihimizde daha önce yaşanmamıştır. Kulübümüze ya da futbolcumuz Chersyshev'e konuyla ilgili bir bilgilendirme yapılmadı. Cezasıyla ilgili bir bilgimiz yoktu. Federasyon ve Cheryshev de bize bir şey söylemedi. Hatayı biz yaptıysak özür dileriz" diye konuştu.

Herkes Real Madridle dalga geçiyor

"BENITEZ'İN HİÇBİR HATASI YOK"
Benitez'i de savunan Florentino Perez, "Benitez, Real Madrid için en iyisini yapıyor. Bu olayda hiçbir hatası yok. Herhangi bir şey olmayacağını biliyoruz çünkü biz haklıyız. Benitez'in de sonuna kadar arkasındayız. Zidane'la ilgili söylentilere gelecek olursak onu hem eski futbolcumuz hem de antrenörümüz olarak çok beğeniyorum. Ancak harika bir teknik direktörümüz var" dedi.

Haberin Devamı

İSPANYA BASINI: BUNU ANCAK APTALLAR YAPAR
Benitez’in skandalı İspanya basınında geniş yer bulurken, deneyimli teknik adam eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Marca Gazetesi, “Bu bir şakadan farksız. Cezalı oynatan Real Madrid kupanın dışına itilecek. Bunu ancak aptallar yapar” ifadelerini kullandı.

AS Gazetesi de, “Cadiz şakası. Real Madrid bir skandala daha imzasını attı” manşetine yer verdi.

Katalanlara yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo, “Büyük Acemilik”, Sport ise “Skandal” başlıklarını attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!