Herkes KOKOŞ olacak

Güncelleme Tarihi:

Herkes KOKOŞ olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2005 00:54

Moda bu yaz kendini besleyecek yepyeni duraklar keşfetmiş. Yeni sezonda, feminenliğin yeni ipuçlarıyla tanışırken, renkler, desenler ve parlak detaylarla oynadığımız bu oyundan çok keyif alacağız.

Son yıllarda moda dikkatleri çok önemli bir şeyin üzerine yoğunlaştırıyor. O da trendlerin artık biz kadınların sınırlarını çizemeyeceğini.

Tıpkı bu yaz olduğu gibi, ilhamını farklı kültürlerden alan koleksiyonlar, sokakları renklendirmekle kalmıyor, ruhlara da farklı bir enerji taşıyor.

Abartılı olun!

Yaza dair söylenecek o kadar çok şey var ki! Öncelikle bu yaz abartıdan kaçmayın. Apartman topuklar, kalın örgü kemerler, parlak işlemeler, hacimli etekler, sıra sıra dizilmiş, neredeyse tüm kolu kaplayan renkli bilezikler, özellikle önümüzdeki birkaç ayın favorisi süet western çizmeler, drapeler, bele oturan kemerli ceketler, vintage etkisindeki bluzlar, çiçeklerle süslenen romantik elbiseler, dar pantolonlar vitrinlerde en sık göreceğimiz parçalar olacak.

Ne mutlu bize ki, zengin seçenekler arasında seçim şansımız fazla.

Gündüzleri, düz sandaletler ve denim bir ceket ile tamamladığınız bir eteği, geceleri parlak dantelli bir üst, altın rengi bir kemerle kullanabiliyorsunuz. Yani yaratıcılık in, trendler out!

Bu koleksiyonlar yalnız ‘kadınlar’ için

Floral etki: Geçtiğimiz yaz gardırobunu çiçek bahçesine döndürenlere müjde! Bu yaz da çiçek desenleri ile feminenliği yakalayacağız.

Daha fazla hacim: Her bedende farklı yorumlanabilen, göz dolduran bir şıklık. Eskilerin balon etek olarak tabir ettiği hacimli etekler ve etek uçlarına dikkat!

Tropik esinti: Egzotik meyveler, palmiye desenlerini canlı renkler ve parlak işlemeler tamamlıyor.

Ceketler: Bu yaz bedeni saran kemerli ceketlerin dışında, kısa ve iri düğmeli modeller ‘küçük kadınların’ favorisi. 50’li ve 80’li yılların mirası bu modelleri, dar kaprileri, düz yıkamalı denim pantolonları ve elbiseleritamamlıyor.

Etnik izler: Etnik baskılar, yaz koleksiyonlarının hemen hemen hepsinde kullanılıyor. Bu tarza, parlak işlemeler eşlik ediyor, şifon pançolar gibi rahat kesimler dikkat çekiyor.

Romantizm, sonsuza kadar: Romantik olduğu kadar, zarif ve feminen tasarımlar, yazın şıklık anlayışını özetliyor. Audrey Hepburn stili vücuda oturan ‘couture’ esintili elbiseler, çiçek desenleri, teni vurgulayan beyaz ve naturel tonları (bu kez o kadar masum değiller), saten, jarse ve dantel... Hatırlatalım, bunlar, ‘içinizdeki birini’ ortaya çıkaran ipuçlarından sadece bir kısmı.

Göz kamaştırın: Parlaklığın bu kadar prim yaptığı bir yaz daha yok. Sadece bir detay olarak değil parlaklığa teslim olmuş kumaşları da göz ardı etmeyin. Altın tonları çok moda. Pul işlemeleri geceleri değil, gündüzleri de giyiliyor.

Retro:Yaz gecelerini 70’lerin retro baskılarıyla süslenen mini elbiseler ısıtacak. Hem de her renkte!

Aksesuvar çılgınlığı: Platform topuklar, renkli babetler, kalın kemerler, Hint takıları, geniş kenarlı veya spor kesimli şapkalar, yüzü kaplayan gözlükler, çapraz asılan minik çantalar, valiz stili cepli büyük çantalar.

Alışveriş Sepeti

Bu bedenler büyük

Kom’un bu koleksiyonunu beğendiyseniz hangi göğüs ölçüsüne sahip olursanız olun sahip olabilirsiniz. Body, string, sütyen, külot gibi ürünlerden oluşan bu grup, şık olduğu kadar fonksiyonel ürünlerle seçeneklerinizi artırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!