Herkes herkesin eskisi olabilir

Güncelleme Tarihi:

Herkes herkesin eskisi olabilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 00:00

Irmak Ünal’ın eski sevgilisi Emre Karabacak’la aşk yaşamaya başlayan Ece Gürsel’in tek isteği bu seferki ilişkisinin uzun sürmesi.

Haberin Devamı

ECE GÜRSEL FOTOĞRAFLARI

Gürsel, “Herkes herkesin eskisi olabilir. Geçmişte yaşanan hiçbir şeye takılmam, geleceğe bakarım. Onun geçmişteki ilişkilerine saygı duyuyorum” diyor.

İnşallah Emre son aşkım olur

Yaşadığı kısa süreli ilişkilerle haber olan Ece Gürsel, yeni bir aşka yelken açtı. Irmak Ünal’ın eski sevgilisi Emre Karabacak’la aşk yaşamaya başlayan ünlü mankenin tek isteği, bu seferki ilişkisinin uzun sürmesi: “İnşallah Emre son aşkım olur, onunla ileriye dönük bir ilişki yaşamak istiyorum.”

Geçtiğimiz yıl bir rock albümü hazırladığınızı söylemiştiniz. Ne oldu o albüme?
- Albüm yapmak kolay iş değil. İki ayda da yapılabilir ama bir şeye benzemez. Ben ince eleyip sık dokuyanlardanım. Rock müzik diye yola çıktık ama albümün genel tarzı sürpriz olacak. Tüm sözler ve besteler bana ait. Kendim yaptığım için daha çok titizleniyorum. Acelem yok.

Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapanlara karşı bir önyargı var. Size gelen tepkiler nasıl?
- İnsanların tepkisini bugüne kadar hiç önemsemedim ben. İçimdeki ses ne diyorsa, benim için önemli olan odur. “Mankenden şarkıcı, oyuncu olmaz” diyenler, uzaktan gazel okuyan insanlar. Mankenlikten müzik dünyasına geçmiş ve artık şarkıcı olarak anılan birçok kişi var. Demet Akalın ve Petek Dinçöz çok iyi iki örnek. Onları ben de çok beğeniyorum. Onlar gibi iyi işlere imza atacağım, amacım bu.

Albüm çıktıktan sonra podyumları bırakacak mısınız peki?
- Hayır, asla. Her şekilde modellik yapmaya devam edeceğim.

Şiir kitabı yazıyordunuz. O kitap ne durumda?
- Şiir kitabımı albümden önce çıkarmayı düşünüyorum. İsim babası Hıncal (Uluç) olacak. Hayatıma giren, çıkan, girmeyen, çıkmayan herkesle ilgili tüm yaşanmışlıklarımdan bir parça var şiirlerimde. Ben zaten www.2kadin.com sitesinde yazı yazıyorum. İnanılmaz rağbet var yazılarıma, hayranlarım çok beğeniyor.

Gelelim aşk hayatınıza... Irmak Ünal’ın eski sevgilisi Emre Karabacak’la yeni bir ilişkiye başladığınız yazıldı. Nedir bu işin aslı?
- Evet, yazılanlar doğru. Emre’yle bir arkadaş ortamında tanıştık. İlişkimiz henüz çok yeni, inşallah iyi gider. Mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamak istiyorum ama içinde bulunduğumuz şartlar çok zor. Her şeyden önce bir isim taşıyorsunuz. “Ece Gürsel” ismi ağır gelebiliyor bazılarına. Kavgalar çıkıyor, sağlıklı bir ilişki olmuyor. Şimdiye kadar hep böyle oldu. İnşallah Emre son aşkım olur.

Bunu sormak için henüz çok erken belki ama ileriye dönük planlarınız var mı?
- Emre’yle ileriye dönük bir ilişki yaşamak istiyorum. Ben ilişkilerimde çok yoruyorum kendimi. Fazlasıyla fedakârlıkta bulunuyorum. Şu anda ilişkimiz iyi mi bilmiyorum, gidiyor işte... 

“Irmak’ın eskisini Ece kaptı” başlıkları atıldı. Bu konuda ne diyeceksiniz?
- Bu benim için hiç önemli değil. Herkes herkesin eskisi olabilir. Geçmişte yaşanan hiçbir şeye takılmam, geleceğe bakarım. Onun geçmişteki ilişkilerine saygı duyuyorum.

EVLİLİK KONUSUNA SICAK BAKIYORUM

Irmak Ünal’la tanışıyor musunuz peki? İlişkiniz hakkında bir yorum yaptı mı?
- Irmak’ı piyasadan tanıyorum. Pırlanta gibi bir kız ama konuşmuşluğumuz yok. Zaten öyle bir konuşma da olamaz. Herkesin özel hayatı kendine, kimse yorum yapamaz. Tek hata, basının çok erken görüntülemesi oldu.

“İlişkilerimde kendimi çok yıpratıyorum” dediniz. Aşkı nasıl yaşarsınız?
- Herkes aşık olunca daha mutlu olur, bense daha mutsuz oluyorum. Belki de hayatım boyunca yalnız kalmalıyım. Geçmişte yaşadığım aşklarla beslenip, yalnız kalmalıyım... Ama bir şekilde hayatıma birileri giriyor.

Aşk konusunda biraz karamsar değil misiniz?
- Bu benim yapım. Belki de geçmişimden kaynaklanıyor, bilemiyorum... Ben kendimi çektikçe, birileri gelip beni buluyor ve hayatıma giriyor. Belki bir anda çok ateşli bir aşk başlıyor ama devamında ne olacağını çok iyi biliyorum... Çıkan problemler birilerini bir yıpratıyorsa, beni 10 yıpratıyor. Sanırım bu durumu düzeltmek için önce benim iç dünyamı değiştirmem gerekiyor. Biraz zor ama umarım Emre beni değiştirir.

Aşk için yaptığınız ya da yapabileceğiniz en çılgınca şey nedir?
- Çılgın biri değilim. Kendimden, karakterimden, mesleğimden hiçbir zaman ödün vermem. Öyle çok çılgınca bir şey de yapmam. Geçmişte yaptığım en büyük şey, sevgilimin adını dövme yaptırmaktı. 

Emre Bey için neler yaparsınız?
- Bundan sonra yapabileceğim en büyük çılgınlık, evlenip çocuk yapmak olur. Evliliğe sıcak bakıyorum. Her kadın gibi evlenmeyi çok istiyorum. Ama bakalım, her şey çok yeni... Kesin konuşmak istemiyorum. Doğru zaman ve doğru kişiyse neden olmasın? Ben istiyorum.

Haberin Devamı

ALDATMAK DOĞALDIR

Bir ilişkide olmazsa olmazlarınız nelerdir?
- Sevgi, saygı ve sadakat üçlüsüne inanmıyorum.
Çünkü sadakat tartışılır. Bugün “Kocam beni aldatmaz” diyen her kadın aldatılıyordur. Çünkü erkeğin doğasında vardır aldatmak. Bir bakış bile aldatma sayılır.
Çünkü beğendiği kişiye bakar ve o kişi de karşılık verirse kesinlikle aldatır.
Benim için sadece sevgi ve saygı vardır.

Daha bir ilişkiye başlamadan, erkeğinizin sizi aldatabileceğini kabulleniyorsunuz yani?
- Ben çok kitap okuyorum ve sadakatin insan doğasında olmadığını biliyorum. Aldatmak bence doğaldır ama kadın yapıca kötü, erkek yapınca iyi oluyor nedense... İnsan aynı yemeği yemek istemeyebilir. Ama erkek arkadaşım gözümün içine soka soka beni aldatıyorsa, bu terbiyesizliktir.

Haberin Devamı

ECE GÜRSEL İSMİNİ KALDIRAMIYORLAR

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
- İlk aşk benim için 2004 yılındaki sevgilimdi. Bitti ama çok büyük bir aşktı. İlk aşk ve ilk nefretti diyebilirim. İnşallah öyle kötü bir anı yaşamam bir daha...

İlişkileriniz sizce neden uzun süreli olmuyor?
- Çünkü hep Ece Gürsel kimliğime yanaşıyorlar ve Ece’ye inmek istemiyorlar. Sonra da ismimi kaldıramıyorlar. Hem ünlü, hem güzel, hem eğitimli, hem ailesiyle yaşıyor... Kötü bir özellik göremiyorlar bende.
Durum böyle olunca, artık kompleksten midir bilmem, gidiyorlar. “Senin hiç mi kötü özelliğin yok” diyorlar ama var. Duygusal ve merhametli olmam, benim en kötü özelliğim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!