Her şey futbol için

Güncelleme Tarihi:

Her şey futbol için
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

Sema Küçüksöz'ün yeniden başkan seçildiği Türkiye Futbol Vakfı'nın genel kurulunda konuşan Genel Sekreter Turgay Şeren, ''Futbolumuzun gelişmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik'' dedi.

Türkiye Futbol Vakfı'nın Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen Genel Kurulu'na, Futbol Federasyonu eski başkanlarından Şenes Erzik ve Abdullah Kiğılı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürü Vedat Bayram ve çok sayıda futbol adamı katıldı. Genel Kurul'a tek listeyle giren Sema Küçüksöz, oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu:

Şenes Erzik, Hasan Subaşı, Mekki Başak, Turgay Şeren, Levent Bıçakçı, Taner Gürkan, Hüdaverdi Talay, Gündüz Tekin Onay, Ünal Uzun, Ayhan Bermek, Mahmut Özgener, Alp Yalman, Ali Güneri ve Müjdat Yalman.

Hürriyet Gazetesi spor yazarı Turgay Şeren yaptığı konuşmada, Türk futbolunu geliştirmeyi amaçlayan vakfa yeni gelir kaynakları yaratmaya çalıştıklarını söyledi. Şeren,‘‘Bizim gelirlerimiz, sadece Spor Toto Teşkilatı'ndan geliyor. Bundan böyle daha değişik organizasyonlar düzenleyerek vakfa daha çok gelir getirmek istiyoruz. Fenerbahçeli Sedat Balkanlı için Profosyenel Futbolcular Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz geceden 70 milyar lira gelir sağladık.’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!