Hemen şimdi Adalar’a taşınmak için 5 geçerli neden

Güncelleme Tarihi:

Hemen şimdi Adalar’a taşınmak için 5 geçerli neden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 12:01

Bu aralar ne kadar çok İstanbul’dan kaçmak isteyen var, farkındasınız değil mi? Başka şehirlerin ya da kıyı kasabalarında yaşamak hayaliyle sizi darlayan arkadaşlarınızın, bu kadar konuştuktan sonra bunları hiç söylememiş gibi inatla aynı trafiğe dalması ve evine 2 saat sonra ulaşması ne kadar ironik. Halbuki bu kaçma sevdalılarına aradıkları huzurun ve sakinliğin Sirkeci’den kalktığını söyleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

1- İstanbul’da ama aynı zamanda değil de

Şimdi bütün mesele İstanbul ise Adalar size çok ilginç bir kampanya sunuyor. Bir vapur mesafesi uzaklıkta hem şehrin tüm kaosunu yaşayabilir hem de aynı vapura tekrar binerek kuş sesleri ve ağaç hışırtıları içine dönebilirsiniz. Ayrıca bazı zamanlar çok kalabalık olabiliyor ama bu durum zaten İstanbul’un bir özelliği değil mi? Niye rahatsız etsin ki.

Hemen şimdi Adalar’a taşınmak için 5 geçerli neden

2- Deniz kokusu ile uyanmak

Sabahları huzurlu ve dinlenmiş uyanmak, camı açtığınızda yüzünüze vuran esintiler ve peşinden gelen deniz kokusunu içinize çekmek. En son ne zaman böyle uyandığınızı düşünün. Hatırlamakta zorlanıyorsanız, cesur bir adım atarak her gün bu şekilde uyanıp, günü bir martı gibi neşeli kahkahalar atarak geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Hemen şimdi Adalar’a taşınmak için 5 geçerli neden

3- Klasik bir ada evinde yaşamak

Hepimiz neredeyse aynı evlerde oturuyoruz. Yanyana dizilmiş askerler gibi şehrin bütün sokaklarını saran bir apartman sırası içinde aynı renk perdeler, aynı renk halılar ve aynı duvara monte televizyonlarımızla yaşıyoruz. Ada evi ise size yürüdükçe çıtırdayan ahşap zeminler, kedilerin sizinle flört ettiği bahçeler ve kahvenizi alıp yayılarak oturabileceğiniz cumbalar ile size standart dışı bir yaşam sunuyor.

Hemen şimdi Adalar’a taşınmak için 5 geçerli neden

4- Vapur sefasının hiç bitmemesi

Adalar demek vapur demek. Sabah çayınızı simidinizi alıp yavaşça netleşmeye başlayan binalara bakarak işe gidebilir. İş çıkışı ise herkesin koşturmaca içinde yer aradığı bütün asfalt araçlarından uzakta tanıdık yüzlerle beraber aynı lezzeti ve keyfi yaşayabilirsiniz. İskeleye adım attığınız anda hissedeceğiniz huzur da bonus olsun.

Hemen şimdi Adalar’a taşınmak için 5 geçerli neden

Haberin Devamı

5- Güvenli ve trafiksiz hayat

İstanbul’un en eğlenceli tarafı kuşkusuz, her an başınıza bir bela açılabilecek sayısız karanlık ara sokaklara, kuytu köşelere ve iyi niyetli insanlara ev sahipliği yapmasıdır. Bunlara ek olarak da asla ilerlemeyen, düğümlenmiş bir yolculuk sistemine sahip olması vazgeçilmezdir. Bu çılgın eğlenceyi nasıl bırakırsınız, bu hislere olan özleminizi nasıl bastırırsınız bilmiyoruz ama Adalar bu konularda sizi feci hayal kırıklığına uğratacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!