Hedefimiz sonuna kadar gitmek

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz sonuna kadar gitmek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2009 13:59

Nijerya’da yapılan FIFA U 17 Dünya Kupası’nda D Grubu’nu birinci bitiren Milli Takımımız’da teknik direktör Abdullah Ercan, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Hedefimiz sonuna kadar gitmek” dedi.

Maçın genelinde iyi oynayan bizdik. Ertelenen maça da iyi başlamıştık. Sonunda 4-1 kazandık. Oyuncularımızın performansından memnunuz. Gruptan çıkmayı garantiledik.

Kosta Rika’yla Çarşamba günü maç yapacaktık, biliyorsunuz aşırı yağmur nedeniyle maç başladıktan bir süre sonra ertelendi. Bu  oyuncularımızda konsantrasyon sorununa neden olmadı.

SONUNA KADAR GİDECEĞİZ

Oyuncularımız kazanma bilincine ve gruptan çıkma hedefine konsantre olmuşlardı.  Yeni Zelanda maçını da kazanabilirdik. Son saniyede golü yedik. 1-1 berabere bitti.

Grubu lider olarak tamamlamamız,  2. turda, A, B veya F grubunu üçüncü sırada bitiren en iyi üçüncüler arasında yer alacak takımla oynamamızı sağlıyor. Bu büyük bir avantaj… Çarşamba günü de galip geleceğiz.

Şampiyonadan 15 gün önce çalışmalara başlamamızın sıkıntısını yaşadık; ama her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Hedefimiz sonuna kadar gitmek. Sonuna kadar gitmeyi arzuluyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!