Hazırlıklar tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Hazırlıklar tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 13:07

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta karşılaşmasında yarın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan basına kapalı antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra, sarı lacivertli oyuncular iki grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Sakatlıkları ve rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılamayan oyuncular Joseph Yobo ve Selçuk Şahin, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Bir süredir U19 Milli Takımı'nda bulunan Okan Alkan da antrenmana katıldı.

Issiar Dia, Gökhan Gönül ve Daniel Güiza, takımdan ayrı olarak, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Cristian Baroni ise antrenmanı çıkmadı ve tesislerde tedavi gördü.

Haberin Devamı

Bu antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Malatya'ya hareket edecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!