Hayta İsmail ‘Ahmet Arıman’ kimdir? İşte 39 yaş küçük eşi

Güncelleme Tarihi:

Hayta İsmail ‘Ahmet Arıman’ kimdir İşte 39 yaş küçük eşi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 11:40

Hayta İsmail karakteriyle tanınan Yeşilçam oyuncusu Ahmet Arıman, kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlendi. Gözler yeniden Ahmet Arıman'ın özel yaşamına çevrildi. Peki 23 yaşındaki Kader Kaynak ile hayatını birleştiren Ahmet Arıman kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Hababam Sınıfı serilerinin Hayta İsmail’i olarak milyonların gönlünde taht kuran Ahmet Arıman 23 yaşındaki sevgilisi Kader Kaynak ile nikah masasına oturdu.Çift ilişki yaşamaya başladığında Kader Kaynak evliydi. Bu durumun duyulmasından sonra Ahmet Arıman aşkına sahip çıkıp "Evleneceğiz" demiş, normalde 29 Ekim’de yapılması beklenen nikah çiftin kavga etmesi sonucu ertelenmişti.

Hayta İsmail ‘Ahmet Arıman’ kimdir İşte 39 yaş küçük eşi

AHMET ARIMAN KİMDİR?

Ahmet Arıman, 27 Kasım 1955 yılında doğdu. 40 yılı aşkın süre Bakırköyde yaşayan sanatçı ,orta okul yıllarında müziğe olan ilgisiyle çeşitli eğitim dershaneleri derken, 1972 yıllarında orkestra hayatına başladı.

Haberin Devamı

Bir turnede Münir Özkul ile çalışan sanatçı turne sonunda Hababam sınıfının Hayta İsmaili olur, ünlü yönetmen onu bu karaktere uygun gördü.
O dönemde Gülen Gözler, Neşeli Günler, Bizim aile ve Sultan gibi filmlerin kadrosunda yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra müzik geçmişi de bulunan Ahmet Arıman, İstanbul'da çeşitli lokallerde müzisyenlik yapmaktadır. Sahne çalışmalarına devam eden sanatçı, festivallerde konserlerde ve çeşitli organizasyonlarda sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Filmografi

Hababam Sınıfı - 1974
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - 1975
Bizim Aile - 1975
Hababam Sınıfı Uyanıyor - 1976
Hababam Sınıfı Tatilde - 1977
Gülen Gözler - 1977
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor - 1978
Neşeli Günler - 1978
Sultan - 1978
Hababam Sınıfı Merhaba - 2003

 

BAKMADAN GEÇME!