Hayati’nin maceraları

Güncelleme Tarihi:

Hayati’nin maceraları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 15:19

Kanal D’nin yeni dizisi “Hayati ve Diğerleri” yarın başlıyor. Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği, bundan böyle pazar akşamlarına renk katacak yapımın başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen var. İşte dizinin birbirinden eğlenceli kahramanları...

Haberin Devamı

HAYATİ SOLMAZ (CELİL NALÇAKAN): Görev ahlakı ile aşk arasında
Hayati Solmaz, idealist, cesur, ahlaklı, görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir başkomiserdir... En büyük isteği ise başında olduğu İkircikli Karakolu’nu sürgün karakolundan örnek bir karakol haline dönüştürmektir. Gençliğinden beri annesi Şükran’ın gelin bulma çabalarına direnen Hayati, karakol ekibine yeni katılan memur Açelya sayesinde uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden hatırlar. Bu arada kendini görev ahlakı ve duyguları arasında büyük bir çatışmanın içinde bulur.

Hayati’nin maceraları

ŞÜKRAN SOLMAZ (GÜNEY KARACAOĞLU): O bir gelin adayı avcısı
Şükran Solmaz, hayattaki tek isteği oğlunu evlendirebilmek olan bir annedir. Şükran’ın gelin bulma arayışları Hayati ile aralarında fikir çatışmalarına sebep olur. Ama bu zıtlık Şükran’ı yolundan döndürmez, aksine onu amansız bir gelin adayı avcısına dönüştürür.

Haberin Devamı

Hayati’nin maceraları

DANYAL BEZİRCİ (LEVENT ÜLGEN):
Geçmişinde kısmen illegal işlerle uğraşan Danyal Bezirci’nin hayattaki tek isteği kolay yoldan köşeyi dönmektir. Hayati ile tamamen zıt karakterlerde olan Danyal, seneler sonra ablasının yanına döner.

Hayati’nin maceraları

BAKMADAN GEÇME!