"Hayatımın Aşkı" ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 10:06

Hayatımın Aşkı bir fragman daha yayınlandı. Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından birisi olan Kanal D’den yepyeni iddialı bir dizi daha geliyor. Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun başrolleri paylaştığı dizi yakında ekrana gelecek. İşte Hayatımın Aşkı hakkında merak ettikleriniz ve fragmanlar..

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni başlayacak dizisi “Hayatımın Aşkı”nın çekimleri hız kesmeden devam ediyor. “Hayatımın Aşkı”, evlenmeye baş koymuş ve bunun için de gözüne çalıştığı reklam şirketinin patronu Emir’i kestirmiş olan Gökçe’nin komik hikayesini ekrana taşıyacak. Çekimlerine Mart sonu başlanması beklenen dizinin yönetmenliğini, ünlü reklam ve sinema filmi yönetmeni Ketche yapacak.

Bridget Jones’in Günlüğü adındaki Hollywood yapımından uyarlanacak olan ”Hayatımın Aşkı” dizisi Haziran ayında yayın macerasına başlayacak. Bir erkek nasıl elde edilir? Hedefe giden her yol mübah mıdır? Gökçe'nin engebe dolu bu macerasına hazır mısınız? Hayatımın Aşkı, çok yakında Kanal D'de!

"HAYATIMIN AŞKI" DİZİSİNİN KONUSU

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

Yapım: Lucky Red Film & TV
Yapımcı: Şebnem Aşkın
Hikaye: Şebnem Aşkın
Senaryo: Ekin Atalar – Gökhan Horzum
Yönetmen: Hakan Kırkaviç – “Ketche”

HAYATIMIN AŞKI FRAGMANI - 1



HAYATIMIN AŞKI FRAGMANI - 2



HAYATIMIN AŞKI FRAGMANI - 3

OYUNCULAR
Hande Doğandemir ( Hande )
Serkan Çayoğlu ( Demir )
Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat ( Rezzan )
Zafer Algöz ( Hikmet )
Sadi Celil Cengiz ( Bartu )
Avni Yalçın ( Hulusi )
Ayşegül İşsever ( Nesrin )
Deniz Barut ( Eylem )
Seda Türkmen ( Sema )
Murat Parasayar ( Rahmi )
İlay Erkök ( Sezen )
Gizem Terzi ( Nilay )
Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )

BAKMADAN GEÇME!