Hayat Erbabı

Güncelleme Tarihi:

Hayat Erbabı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 00:00

Çözemediğiniz bir derdiniz mi var? Düşünüp taşınıp işin içinden çıkamıyor musunuz? Çekinmeyin, bana sorun.

Haberin Devamı

Vakit kaybetmeden uzamaya bak

 Soru: 25 yıllık eşimi şu sosyal medya sitelerine dadandığından beri tanıyamaz oldum. Kadın tanımadığı kişilere tweet’ler atıyor, evde garip kıyafetler giyinip ayna karşısında kendi fotoğrafını çekiyor, daha sonra da Facebook’a koyuyor. Geçenlerde beni takipçilerine şikayet etmiş, televizyon karşısında uyuyakaldım diye. Aklımı kaçıracağım! Bu kadını nasıl zaptedebilirim? (Mehmet İ., Antalya)

Yanıt: Sevgili, Mehmet. Açık konuşmak gerekirse vaziyet buradan pek parlak gözükmüyor. Artık uluslararası platformda tavla oynamış, fal bakmış online bir eşin var. O artık sadece sana ait değil. Zamanla kendine ‘online’ bir kimlik geliştirmiş belli ki.
Yine de hasar tespiti için eşini offline dünyada bir sına bakalım. Onu güzel bir akşam yemeğine çıkar, tatile götür, elinden gelen romantizmi ardına koyma…
Baktın, hâlâ elinden telefon düşmüyor, kafa hep başka yerde; eşinin yeni bir heyecan derdinde olduğundan emin olabilirsin. Bu noktadan sonra stratejiyi sen de çizebilirsin değil mi? Vakit kaybetmeden uzamakta sonsuz fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!