Hayalinizdeki çantaya nasıl kavuşursunuz?

Güncelleme Tarihi:

Hayalinizdeki çantaya nasıl kavuşursunuz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 13:57

İstediğiniz lüks marka çantayı satın almadan önce akıllı bir alışveriş olması için dikkat etmeniz gereken 4 önemli nokta!

Haberin Devamı

Kendinize yıllar boyu kullanabileceğiniz lüks marka bir çanta mı almak istiyorsunuz? İlk önerimiz her stilinize uyum sağlayacak, zamansız bir modeli tercih etmeniz. Sonrasında ise aşağıdaki 4 önemli husus ile hayalinize kavuşabilirsiniz:

1- ÇANTAYA KARAR VERMEK:

Yatırım yapmak istediğiniz çantaya karar verdiğiniz zaman gerçekçi düşünmek zorundasınız. Satın almanız için gerekli olan tüm parayı biriktirebilecek misiniz? Bunun yerine yatırım yapacağınız başka şeyler de var mı? Aklınızı çelecek, satın alacağınız şeyler olmadığına eminseniz, gönül rahatlığıyla yolunuza devam edebilirsiniz.

İkinci el Michael Kors çanta fırsatları için tıklayın.

İkinci el Louis Vuitton çanta fırsatları için tıklayın.

Hayalinizdeki çantaya nasıl kavuşursunuz

Haberin Devamı

İkinci el Chanel çanta fırsatları için tıklayın.

İkinci el Prada çanta fırsatları için tıklayın.

2- YORUMLARI OKUMAK:

Pahalı bir ürün alacaksınız; araştırma yapmak önemlidir. İstediğiniz çanta hakkında yapılan yorumlara hızlıca baktığınızdan emin olun. Moda bloggerlarının tecrübelerini aktardığı stil önerilerine ve YouTube kanalına mutlaka bakın.

Hayalinizdeki çantaya nasıl kavuşursunuz

3- MAĞAZADA DENEMEK:

Seçiminizi test etmenin bir başka yolu, satın almadan öncede mağazada deneyimlemek. Yaşam tarzınız için yeteri kadar geniş mi, kullanımı rahat mı mağaza içinde dolaşarak anlamaya çalışın. İşlevsel kısımlarına; ceplerine, fermuarlı yerlerine bakmayı unutmayın.

Hayalinizdeki çantaya nasıl kavuşursunuz

4- İNDİRİMLERE DİKKAT ETMEK:

Sezon sonu indirimleri veya daha kazançlı çıkacağınız ikinci el seçeneklerini araştırarak, istediğiniz çantaya düşündüğünüzden daha hesaplı şekilde ulaşabilirsiniz.

İkinci el için Modacruz uygulaması telefonunuzda yüklü olsun. İstediğiniz çantayı buldunuz fakat paranızı hala tamamlayamadınız mı? Pazarlık yapın ve ya favorilerinize alın; fiyatında indirim yapıldığında haberdar olun. Böylece iyi kondisyondaki bir çantayı orijinal fiyatının çok çok altında satın alarak akıllı bir yatırım yapmış olacaksınız.

Haberin Devamı

İkinci el lüks marka çantalar için tıklayın.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!