Hatipoğlu: Mutlaka şampiyon olacağız

Güncelleme Tarihi:

Hatipoğlu: Mutlaka şampiyon olacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2008 12:03

Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor'un sezon sonunda mutlaka şampiyon olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Hatipoğlu, Anadolu Yıldızı Derneği'nin (AYDER) bir otelde düzenlediği gecede yaptığı konuşmada, Eskişehir'in birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirterek, düzenlenen gece nedeniyle AYDER'e teşekkür etti.

Eskişehirspor'un Bank Asya 1. Lig'de 2. sırada bulunduğunu hatırlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

“Eskişehirspor, bu yıl şampiyonluk için müthiş bir mesafe kaydetti. Şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalayacağız. Eskişehirspor'u hak ettiği yere yükselteceğiz. Eskişehirspor taraftarı Türkiye'nin en büyük taraftarıdır. Türkiye'nin en büyük taraftarına da şampiyonluk yakışır. Eskişehirspor sezon sonunda ya şampiyon olacak ya şampiyon olacak. Başka yolu yok. Ben iki yıllık başkanken efsane ve büyük başkan olamam. Başkan olurken 3 tane söz verdim. Eskişehirspor'a bir tesis kazandıracağım, takımı süper lige çıkaracağım ve altyapıyı bünyemize alacağım demiştim. Ne zaman bu sözlerimi yerine getirir, Eskişehirspor'u UEFA kupasında oynatırım, o zaman efsane başkan olurum.”
Eskişehirspor'un eski başkanı Aydın Begiter de, Eskişehirspor'un Türkiye'nin büyük takımları arasında olduğunu ve yerinin Süper Lig olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Eskişehirspor eski başkanlarından ve Eskişehir'in eski il emniyet müdürü Atilla Aytek de, Eskişehir'de hem başkanlık hem de emniyet müdürlüğü yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, kırmızı-siyahlı takımı tekrar şampiyon olarak görmek isteğini kaydetti.
AYDER Başkanı İlhan Keskin'de, Eskişehirspor'un 12 yıl aradan sonra tekrar şampiyon olarak görmek istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, Eskişehirspor'un eski başkanları Aydın Begiter, Atilla Aytek ve Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu'na plaket verildi. Bu arada Başkan Hatipoğlu, verdiği sözleri henüz yerine getiremediği gerekçesiyle plaketi almadı.

Daha sonra Aydın Begiter, Atilla Aytek ve Nebi Hatipoğlu Eskişehirspor pastası kesti.

Geceye, Eskişehir Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Zafer Cengiz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Eskişehirspor yöneticileri, taraftar grupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!