Hatayspor taraftarını mahkemeye verecek

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor taraftarını mahkemeye verecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 16:23

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, Bandırmaspor karşılaşmasında bazı taraftarların kendisine ve yönetim kuruluna küfür etmesiyle ilgili kanuni yollara gideceklerini belirtti.

Çinçin, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, cumartesi günü Kırıkhan'da oynadıkları Bandırmaspor karşılaşmasında, bazı Hatayspor taraftarlarını ettikleri küfürlerden dolayı kınadı.

Bazı taraftarların, Hatayspor'un sahasının kapatılması için ciddi çaba harcadığını savunan Çinçin, şunları söyledi: “Maç esnasında taraftarlarımızdan bazıları sahaya meşale ve torpil attı. Geçtiğimiz sezonda aynı olayı yaşamıştık. Aynı durumu Bandırmaspor karşılaşmasında da gördük. Bazı taraftarlar Hatayspor'un sahasının kapatılması için ciddi bir çabaya göstererek sahaya meşale ve torpil attı. Ayrıca taraftarlar arasında bulunan bazı kişiler, şahsıma ve yönetim kuruluna küfür etti. Bununla ilgili kanuni yollara gideceğiz, savcılığa suç duyurusunda bulunacağız ve konuyu İl Spor Disiplin Kuruluna taşıyacağız.”

Hatayspor'un binbir güçlükle kurulduğunu vurgulayan Çinçin, bu olayı İl Spor Disiplin Kuruluna taşımalarındaki amacın, takımın saha kapatma ve para cezası gibi sonuçlarla karşılaşmaması, şahsına ve yönetim kuruluna yapılan hakaretler karşısında sessiz kalmadıklarını göstermek olduğunu belirtti.

Hatayspor Teknik Direktör Ahmet Ertem de, takımın Bandınmaspor karşılaşmasında pozitif bir oyun çıkardıklarını, ancak oynadıkları oyunun sonucunu alamadıklarını kaydetti.

Toplantıya,Basın Sözcüsü Şahin Akbay ile futbolcular Onur ve Fatih katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!