Hatayspor seyirci yokluğundan şikayetçi

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor seyirci yokluğundan şikayetçi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2012 15:43

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor'da Teknik Direktör Ahmet Ertem, kaliteli bir kadro kurduklarını belirtti.

Ertem, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Bozüyükspor deplasmanının zor geçeceğini tahmin ettiklerini, buna paralel olarak tedbirler aldıklarını ve maçtan galip ayrıldıklarını söyledi.

Dengeli ve kontrollü bir oyunla ilk devreyi 1-1 berabere tamamladıklarını ifade eden Ertem, şöyle konuştu: “Maçın ikinci devresine sistem değişikliğiyle 4-4-2 düzenine geçerek topu rakip yer alanda tutmaya çalıştık. Oyuncularımın ortaya koyduğu hırslı mücadeleyle 2 gol bulduk. Zaten 26 kişilik kadromuz her oyun sistemini uygulayabilecek kaliteye sahip. Bozüyükspor karşısında galip gelmek çok güzel, fakat lig uzun bir maraton daha önümüzde çok zorlu maçlar var. Aynı disiplin ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kaliteli bir kadromuz var bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz.”

Kendi sahalarının tadilatta olmasından dolayı seyirci desteğini alamadıklarını ve bunun takım için çok önemli bir eksiklik olduğunu vurgulayan Ertem, oynanan tüm maçları deplasman maçı olarak gördüklerini söyledi.

Hafta sonu, Kırıkhan'da Bandırmaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ertem, “Bandırmaspor maçı önemli bir maç, fakat biz zaten takım olarak tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Seyircilerimizin desteğiyle bu maçtan da galip gelmek istiyoruz. Takımda eski sakatlığı nükseden Gürhan dışında eksik yok. Sakat olan diğer oyuncular takımla çalışmalara başladı. Uzun bir sakatlıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan kaptan Erhan'ın takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!