Hatayspor şanssızlığa son vermek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor şanssızlığa son vermek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2012 16:46

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacakları Pendikspor maçı için “Kendi evimizdeki şansızlığı kırıp taraftarımıza ikinci bayramı yaşatmak istiyoruz” dedi.

Ertem, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta oynadıkları Nazilli Belediyespor maçında iyi bir mücadele ortaya koyarak maçı beraberlikle bitirdiklerini belirtti.

Ertem, yeni bir ekip kurduklarını, fakat şansız bir şekilde yaşanan sakatlıklar yüzünden bir türlü istedikleri kadro ve oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.
Bu hafta Reyhanlı Şehir Stadyumu'nda Pendikspor'la karşılaşacaklarını belirten Ertem, “Çok önemli bir rakiple karşılaşacağız. Kendi evimizdeki şansızlığı kırıp taraftarımıza ikinci bayramı yaşatmak istiyoruz” dedi.

Hatay'da spor kamuoyunun takımdan beklentisinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Ertem, bu beklentileri karşılayabilecek kalitede bir takım olduklarını, taraftarın her zaman desteğinin başarı için kaçınılmaz bir gerçek olduğunu ifade etti.

Takımda Onur, Fatih, Gürhan ve Ömer Kısa'nın sakatlıklarının sürdüğünü belirten Ertem, sahaya çıkacak oyuncuların ellerinden gelenin en iyisini yapacağını, Hataysporluları Cumartesi günü Reyhanlı'ya beklediklerini dile getirdi.

Takımın Basın Sözcüsü Şanin Akbay da başarının yakalanabilmesi için taraftar desteğinin şart olduğunu belirterek, Reyhanlı'ya uzak veya gitme şansı bulunmayan taraftarların maça götürülmesi için kentin ileri gelenlerinden destek beklediklerini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!