Hastaneye 350 milyarlık transfer

Güncelleme Tarihi:

Hastaneye 350 milyarlık transfer
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2004 01:43

3 yıl önce ‘kaçış sendromu’ hastalığına yakalanan ve birkaç kez yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, yıllık 250 bin dolar (yaklaşık 350 milyar TL.) tutan tedavi masrafından kurtulmak için İstanbul Cerrahi Hastanesi ile özel bir anlaşma imzaladı.

AYLAR önce yaptığı bir açıklamada kontrol ve tedavisi hayli pahalı olan bu hastalık nedeniyle ciddi paralar harcadığını söyleyen Mehmet Ali Erbil’in kontrolleri, bundan böyle 4 yıl boyunca Cerrahi Hastanesi tarafından ücretsiz olarak yapılacak. Ayda bir kez İstanbul Cerrahi Hastanesi’ne yatacak olan Erbil, rutin kontrol, tetkik ve ilaç uygulaması, acil ve yoğun bakım hizmetlerinden faydalanacak. Yoğun çalışma temposu ve stresin tetiklediği bu rahatsızlık nedeniyle uzun süre Alman Hastanesi’nde tedavi gören Erbil, masrafların kendisini çok zorlaması üzerine böyle bir anlaşmaya başvurduğunu belirtti: ‘Bu hastalık benim için çok masraflı olmaya başladı. İlaçlar çok pahalı. Kilo almam bile ilaç maliyetini artırıyor. Ayda 16 adet 10 gramlık serum (Octagom) alıyorum ki bu serumlar çok pahalı. Hastane parası, hemşire parası derken altından kalkamıyordum artık. Hastalığın bana bir yıllık bedeli 250 bin dolar çünkü. İstanbul Cerrahi Hastanesi’yle karşılıklı bir anlaşma imzaladık. Onlar için de iyi oldu benim için de...’

Mehmet Ali Erbil, anlaşmanın basın toplantısında, Hülya Avşar’a da takılmadan edemedi. Erbil, Hülya Avşar’ın ‘Sanatçı arkadaşlarımın 10 yıl ilersindeyim. Sanatçıdan sanatçıya dost olmaz. Sanatçılara seminer vermem lazım’ sözlerine, ‘Sanatçıdan dost olur. Hastalığım süresince bunu gördüm. Hülya Hanım herhalde miyop! İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde göz tedavisi de var, yardımcı oluruz. Ondan en yakın zamanda seminer alırız. Önümüz açık’ diye cevap verdi.

Süleyman Pipis

40 yaşından sonra sünnet olan menajeri Stelyo Pipis’i diline dolayan ünlü şovmen M. Ali Erbil, Pipis’in sünnet olduktan sonra ismini değiştirmesi gerektiğini söyledi. Erbil’e göre Stelyo Pipis’in adı Süleyman Pipis olmalı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!