Hastanede bile anlaşamadılar

Güncelleme Tarihi:

Hastanede bile anlaşamadılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 00:00

Sağlık kontrolünden geçmesi istenen Daum, kulübün anlaşmalı olduğu Acıbadem yerine Cerrahi Hastanesi’nde muayene oldu.

Haberin Devamı

TOPLAM 8.4 milyon Euro tutarındaki tazminat yüzünden ‘gönülsüz beraberliklerini’ sürdüren Fenerbahçe ile teknik direktör Christoph Daum arasındaki restleşmeler dün de devam etti. Yönetimin, sağlık kontrolünden geçmesini istediği Alman çalıştırıcı, kulübün anlaşmalı olduğu Acıbadem Hastanesi yerine Nişantaşı’ndaki İstanbul Cerrahi Hastanesi’ne gitti. Daum’un, eşi Angelica’nın özel doktorunun orada çalışması nedeniyle Cerrahi Hastanesi’ni tercih ettiği belirtildi.
Hastanedeki kontroller sırasında Alman teknik direktöre eşlik eden Doç. Dr. Serdar Dağ, Daum’un tıbbi açıdan hiçbir sağlık probleminin olmadığını söyledi. Dağ, “Herhangi bir patoloji bulamadık. 6 ayda bir zaten bu kontrollerini yaptırıyor. Hocalık yapmaması için tıbben bir sorun yok” dedi.
Doç. Dr. Serdar Dağ, madde bağımlılığı ile ilgili herhangi bir test yaptırmadıklarını da ifade ederek, “Öyle bir talep olmadı. Zaten o bizim işimiz de değil. Bizim yaptığımız sadece rutin kontrolleri, laboratuvar, kan tetkikleri, akciğer grafisi, kulak, burun, boğaz ve göz muayenesi oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Daum, yöneticileri sinirlendirmeye çalışmış

CHRISTOPH Daum ile Fenerbahçe yöneticileri arasında geçtiğimiz perşembe günü yapılan görüşme konusunda ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Christop Daum’un, asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu’nu sinirlendirmek için agresif bir tutum takındığı ve yüksek sesle konuştuğu belirtildi. Aynı tutumunu başkan Aziz Yıldırım geldikten sonra da sürdüren Daum’un, Yıldırım’dan büyük tepki gördüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!