Hasan Şaş'tan şok iddiaya yanıt

Güncelleme Tarihi:

Hasan Şaştan şok iddiaya yanıt
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2012 00:00

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, "elindeki kanı alnına sürdü" şeklinde gazetelerde çıkan haberlere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

GS TV'ye konuşan Hasan Şaş, "Bu haberler beni çok üzdü. Böyle şeylere itibar etmeyeceğimi bilmeleri gerekir. Zaten görüntülerde de görülüyordur. Kimseyi germemeye çalışıyoruz, açıklama da yapmadık. Türkiye'nin en saygın kişilerinden Fatih Terim'e de yapılmış bir şey var, ama ortam gerilmesin diye üstünü kapattık. Diğer arkadaşlarımıza da bazı hareketler vardı ama biz onları da hiçbir şekilde dile getirmedik. Saha içinde her şey olur ama maçtan sonra herkes birbiriyle kucaklaşır. Bizim adetimiz budur. Bu haberler olmasa açıklama yapmayacaktım. Diyecek pek bir şey yok. 'Hakkımı arayacağım' falan da demiyorum. Her şey ortada" diye konuştu.

Hasan Şaş, maç sırasında yaşanan gerginliklerin saha içinde kalması gerektiğini de kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gerçekten her şeyi saha içinde bırakmak istiyoruz. Fenerbahçeli arkadaşlarımızla, teknik heyetle hiçbir sıkıntımız olmamıştı. Alex'in çocuklarıyla Taffarel oynadı. Bunlar gösterilmiyor. Biz ortalığı germek istemiyoruz. Maçtan sonra da çıkıp, 'Kafamıza bunu attılar' demek istemiyoruz. Biz futbolun güzel tarafına bakmak istiyoruz. Tabii ki saha içinde olay olacak. Dünyanın en büyük derbilerinden biri oynanıyor. Tabii ki bir şeyler oluyor, küfür de olacak. Bizim statta da zaman zaman bazı şeyler olabilir. Bundan önceki dönemlerde de oldu. Bunlar saha içinde kalır, saha dışına taşımanın bir anlamı yok bence."

Futbol dışı konuşmak istemediğini vurgulayan Şaş, "Sonuçta biz polis değiliz, ben de değilim, Fatih hoca da değil. Herhangi bir şikayette de bulunmayız, ortalığı germek istemiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kadıköy'de 2-2 sonuçlanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde alnına yabancı cisim isabet eden, daha sonra ise "gol sevinci sırasında elini kesip kanı alnına sürdüğü" iddia edilen Hasan Şaş, PFDK tarafından sarı-lacivertli taraftarı tahrik ettiği gerekçesiyle bir maç ceza almıştı.

GALATASARAYLILAR NEDEN SEVİNDİ -İskender Baydar yazıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!