Hasan Doğan Milli Takım kampını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Hasan Doğan Milli Takım kampını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2008 17:36

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, Bielefeld kentindeki Hotel Klosterpforte'de kamp yapan (A) Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Doğan'a ziyaretinde TFF Başkanvekili Mahmut Özgener ve Yönetim Kurulu üyesi Serdar Güzelaydın ile Kulüpler Birliği Başkanvekili, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ eşlik etti.

Kampa gelişinde Milli Takım teknik heyeti tarafından karşılanan Doğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir süre sohbet etti ve kendisinden kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Doğan, Milli Takım kampını çok beğendiğini ifade etti ve takım oyuncularıyla yemek yedi. Doğan, oyuncuları Slovakya galibiyetinden dolayı kutladı ve Avrupa Şampiyonası finalleri için kendilerine başarılar diledi.
Doğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Türkiye'ye döndü.

A MİLLİLER DOPİNG KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Bu arada, UEFA'nın görevlendirdiği biri Alman, diğeri Hollandalı 2 yetkili, Milli Takım'ın kamp yaptığı Hotel Klosterporte'ye gelerek, oyunculara yarışma dışı doping kontrolü yaptı.

Haberin Devamı

Yapılan kura çekimi sonucunda, Servet Çetin, Kazım Kazım, Mevlüt Erdinç, Emre Aşık, Ayhan Akman, Mehmet Aurelio, Hakan Balta, Yıldıray Baştürk, Gökdeniz Karadeniz ve Semih Şentürk doping numunesi verecek oyuncular olarak belirlendi.

Milli Takım sağlık ekibi tarafından karşılanan görevlilere 2 ayrı oda tahsis edildi. Bir odada kan numunesi, diğer odada da idrar örnekleri alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!