Harbiye’ye Atatürk imzası

Güncelleme Tarihi:

Harbiye’ye Atatürk imzası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:00

Şebnem Ferah önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. Konserde barkovizyona yansıtılan Atatürk imzası, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

“Eylül’de Harbiye’de” konserlerinin geçtiğimiz akşamki konuğu Şebnem Ferah’tı. Geceye ilgi büyük olunca Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nun girişinde uzun kuyruklar oluştu, bu nedenle konser yarım saat geç başladı. Ünlü rock’çı, alanı dolduran yaklaşık 6 bin hayranı için “Ben Şarkımı Söylerken”, “Mayın Tarlası”, “Sigara”, “Sil Baştan” gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi.

USTALAR ANILDI
Ferah, konserin ikinci bölümüne “Eski” şarkısıyla başladı. O sırada barkovizyonda artık aramızda olmayan usta sanatçılar Müşfik Kenter, Adile Naşit, Cem Karaca ve Kemal Sunal ile yoğun bakımda tedavi gören Erol Günaydın’ın fotoğrafları yayınlandı. Dev ekranda Mustafa Kemal Atatürk’ün ismi göründüğünde ise binlerce kişi ayağa kalkıp dakikalarca alkışladı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Konseri izleyenler arasında Deniz Akkaya, Çağla Şıkel, Doğa Rutkay, Pınar Tezcan, Nihan Buruk, Cansu Metin, Erdal Tosun, Gülin Öngör, Selhan Aloğlu, Sedat Aloğlu, Seray Sever, Tolga Acar ve Ergun Özen gibi tanınmış simalar da vardı. İsmail BAYRAK

Haberin Devamı

Rock’çı modası
Çağla Şıkel, Cansu Candursun, Doğa Rutkay ve Deniz Akkaya, konsere sezonun modası zımbalı deri montlarla geldi.

Yeni albüm yolda
Şebnem Ferah konserde hayranlarına yeni albüm müjdesi de verdi. Albüm hazırlıklarına hız vereceğini açıklayan Ferah, “Üç–beş ay görüşemeyeceğiz, o yüzden bu konserde bol bol eğlenin” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!