Hanımlar evde yok tesislerde kalalım

Güncelleme Tarihi:

Hanımlar evde yok tesislerde kalalım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 01:54

Fenerbahçe’de futbolcu eşleri, kocaları gibi kampa giriyorlar. Hep birlikte bir evde toplanan oyuncu eşlerinin buluşma mekanları ise her hafta değişiyor. F,Bahçeli kadınlar zaman zaman da dışarı çıkıyor.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’de futbol takımında son dönemlerde ortaya çıkan aile ortamı ve oyuncuların birbirleri ile olan iyi ilişkileri futbolcu eşlerine de yansıdı. Sarı lacivertli futbolcu eşlerinin bir bölümü, kocaları kampa girdiğinde hep birlikte hareket ediyorlar. Fenerbahçeli kadınlar ara sıra bir futbolcunun, zaman zaman kurumsal iletişimde çalışan Övgü Doğan’ın, bazen de Hasan Çetinkaya’nın eşi Beste Çetinkaya’nın evinde toplanıyorlar. Ara sıra ise hep birlikte dışarı çıkıyorlar... Bu durum ise geçen gün ilginç bir şekilde ortaya çıktı.

MEIRELES MECBUREN ÇOCUK BAKTI

AYKUT Kocaman, futbolcularına Eskişehir karşılaşması öncesi evlerine gitmesi için izin verirken bir çok futbolcu kampta kalmayı tercih etti. Özellikle kaptan Volkan Demirel’in bu izne verdiği cevap gerçeği ortaya çıkardı: “Neden eve gidelim ki? Eşlerimiz de kampta ve hep birlikte. Eve gideceğimize kampta kalırız.”
Eşlerin son kampı ise geçen cumartesi günüydü. Son buluşmada Raul Meireles’in eşi Ivone Meireles de vardı. Bu sebeple Raul Meireles, kampta kalmayıp eve giderek kızları Lara’ya baktı. Kuyt’ın eşi Gertrude ise çocukları hasta olduğu için cumartesi geceye katılamadı.

Haberin Devamı

SON TOPLANTI YOBOLARIN EVİNDE

DÖRT çocukları olan Kuyt ailesi bu nedenle bu tarz organizasyonlara çok fazla katılamazken Gertrude Kuyt çocuklarını bırakabildiği zaman geliyor. Bu kamplar, sarı lacivertlilerin özellikle son dönemlerdeki yükselişinde eşlerin rolünün ne kadar büyük olduğunu da gösteriyor. Fenerbahçeli futbolcu eşleri çoğu zaman birlikte hareket ederek futbolculara büyük destek veriyorlar. Bu da takım içerisinde bir aile ortamının kuvvetlenmesine önayak oluyor.
Geçen cumartesi akşamı hep birlikte Adaeze Yobo’nun doğum gününde bir araya gelen sarı lacivertli futbolcu eşleri bir sonraki organizasyonu da yine bir kamp dönemi yapmak üzere sözleştiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!