Hanım Köylü 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta! | İzle

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta | İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 17:15

Star Tv ekranlarında yeni başlayan Hanım Köylü dizisi Cumartesi akşamı saat 20.00'de yayında olacak. 1. bölümünde Ferit kardeşinin internetten tanıştığı İlkgün'ün köylü olduğunu öğrendi. İlkgün ne yapacak? Hanım Köylü'nün yeni bölümünde İlkgün'ün başına neler gelecek? Hanım Köylü 2. bölüm fragmanı karşınızda.

Haberin Devamı

Hanım Köylü dizisi geçtiğimiz cumartesi günü izleyici karşısına çıktı. İlk bölümüyle kendini sevdiren dizi 30 Nisan Cumartesi günü 2. bölümüyle ekranlarda olacak. Ferit'in kardeşinin internetten tanıştığı İlkgün'ün köyden geldiği ortaya çıktı. Bu durumda İlkgün ne yapacak? Hanım Köylü'nün yeni bölümünde neler yaşanacak? 

Hanım Köylü 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta | İzle


HANIM KÖYLÜ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlkgün kendisinin köyden geldiğini öğrenenlere sözleriyle güzel bir ders verecek. Ferit'in kardeşi köyden başka kızlarla tanışacak. İlkgün o kötü tanışmadan sonra köye geri dönecek. Ferit ise İlkgün'e bir mesajda onu beklemesini köye gelip onu bulacağını ve kendinisini dinlemesini yazar. Ferit dediğini yapar ve köye gidip İlkgün'ü bulur.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 2. BÖLÜM FRAGMANI!



HANIM KÖYLÜ İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit, Amerika’daki eğitimini tamamlayıp, İstanbul’a döndüğünde babasının işlerinin çok kötü olduğunu öğrenir. İşleri düzeltmenin tek çaresi Ferit’in babasının yıllar önce babasıyla kavga edip bir daha da dönmediği köyündeki babadan kalma malları satmasıdır. Ancak bu mallar yıllar önce babasının yanında çalışan Kahya Düzgün tarafından kullanılmaktadır.

Hanım Köylü 2. bölüm fragmanında heyecan dorukta | İzle


Ferit’in erkek kardeşi Cüneyt internetten kızlarla yazışmaktadır. Çok beğendiği ancak kendisine göre büyük olan bir kıza, abisi Ferit’in fotoğrafını yollar. Ferit, kızın fotoğrafını görünce, aşık olur. Bu kız Fikri’nin babasından kalma köydeki tarlalara bakan Düzgün’ün büyük kızı İlkgün’den başkası değildir. İlkgün de Ferit’in fotoğrafının görünce beğenmiş ve yazışmayı sürdürmüştür fakat İstanbul’da yaşadığını söylemiş, köylü olduğunu gizlemiştir. Ferit’in ısrarlarıyla buluşmak için Muğla’daki Saklıköy’ünden babasının yokluğunu fırsat bilerek İstanbul’a gelir. Ancak İstanbul’da İlkgün’ü büyük bir süpriz beklemektedir.

HANIM KÖYLÜ TANITIM FRAGMANI!


BAKMADAN GEÇME!