Hande Yener Açıkhava Tiyatrosu'nu salladı

Güncelleme Tarihi:

Hande Yener Açıkhava Tiyatrosunu salladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 15:09

Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Hande Yener, repertuvarında “Memleketim” şarkısına da yer verdi. Alanı dolduran binlerce kişi, şarkıya ellerinde bayraklarla eşlik etti.

Haberin Devamı

Hande Yener, “Turkcell Yıldızlı Geceler” etkinliği kapsamında önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. Ünlü popçu, hazırlıklarını 2 aydır sürdürdüğü konserde özel şovları ve sürprizleriyle sevenlerine keyifli bir gece yaşattı.
Gecenin startını “Mor” ile veren Yener, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin en özel şarkısı ise “Memleketim”di. Harbiye’yi dolduran binlerce müzikseverler, ellerinde Türk bayraklarıyla şarkıcıya hep bir ağızdan eşlik etti.

Hande Yener Açıkhava Tiyatrosunu salladı



HANDE’NİN SÜRPRİZ KONUKLARI

Gece boyunca Hakan Akkaya imzalı 7 farklı kostümle sevenlerinin karşısına çıkan Hande Yener’in konserde sürpriz konukları da vardı. Yener, söz-müziği Murat Dalkılıç’a ait “Görev”i Dalkılıç’la birlikte seslendirdi. “Biri Kaybediyor”da ünlü şarkıcıya oğlu Çağın Kulaçoğlu DJ kabininden eşlik etti. Yener, gecede Mert Ekren’le de düet yaptı. “Kısmetse Olur” yarışmasıyla tanınan Eser West de klibinde oynadığı “Mor” şarkısına sahnede danslarıyla eşlik etti. 

Hande Yener Açıkhava Tiyatrosunu salladı


Tomb Raider kafası

Haberin Devamı

Hande Yener, sahne kostümleriyle kendisini “Tomb Raider” serisinin kahramanı Lara Croft’a benzetti: “Ben bir savaşçıyım. Biliyorsunuz çok düşmanım var. Tıpkı ülkemiz gibi. O yüzden biraz Tomb Raider kafası olsun, biraz güçlü durayım istedim.”

Hande Yener Açıkhava Tiyatrosunu salladı


Yine tek yüreğiz

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Yener, “Aslında biz bu konseri insanlara moral ve enerji vermek için yapıyoruz. Onları biz motive etmezsek kim edecek? Bu gece yine tek yürek olacağız. Bütün Harbiye, Türk bayrakları sallayacak. Dosta, düşmana birlikteliğimizi göstereceğiz” dedi. 

Hande Yener Açıkhava Tiyatrosunu salladı

Haberin Devamı

 Yeşim Salkım, “Kulise Hande’nin yanına gittim. Çok heyecanlı. Çok da güzel hazırlanmış. Ben muhteşem bir gece olacağına inanıyorum” dedi.

Hande Yener Açıkhava Tiyatrosunu salladı


Konseri arkadaşlarıyla beraber izleyen Müjde Uzman, “Ben de Hande Yener’in fanlarından biriyim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!