Hande Subaşı Can Tursan evliliğinde şok gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı Can Tursan evliliğinde şok gelişme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 14:37

Ünlü oyuncu Hande Subaşı, işadamı Can Tursan ile dört yıl öne nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilik hayatı yaşan çift, artık sona mı yaklaşıyor? Mutluluklarının tılsımı bitti mi? Yoksa, yollarını ayıracaklar mı? İşte gelişmeler...

Haberin Devamı

2012 yılında şahşahalı bir düğün ile dünya evine giren güzel oyuncu Hande Subaşı ve işadamı eşi Can Tursan’ ın evliliklerinin yolunda gitmediği, tehlike sinyallerinin çaldığı iddia ediliyor. Çiftin yakın çevresi, evliliğin bir süredir yolunda gitmediğini söylüyor.

Son zamanlarda sürekli tartıştıkları ve bu tartışmalara bazen arkadaşlarının da şahit olduğu söyleniyor. Çiftin, aralarındaki sorunları çözmek için çabaladıkları, ancak tüm çabalamalarına rağmen sorunlarını bir türlü çözemedikleri iddialar arasında.

Bir diğer iddia ise, boşanma davasını Hande Subaşı’ nın açacağı ve mahkemeye gerekçe olarak “Şiddetli Geçimsizlik” gerekçesini sunacağı söyleniyor. İlerleyen günlerde iddiaların asılsız olup olmadığı ortaya çıkacak. Bakalım, bu mutlu evlilik sona mı erecek?

Haberin Devamı

Hande Subaşı Can Tursan evliliğinde şok gelişme

Hande Subaşı Kimdir?

Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara’ da hayata merhaba dedi. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi’ nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümünü bitirdi. 2005 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı ve kazandı. Ardından Miss World yarışmasına katılarak Türkiye’ yi temsil etti ve En İyi Ulusal Kostümü ödülünü kazandı. Birçok dizi ve filde rol aldı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterine hayat verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!