Hamzaoğlu'ndan bomba açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Hamzaoğlundan bomba açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 22:07

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor TV'sine yaptığı açıklamalar Galatasaray taraftarlarını kızdırdı.

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün akşam kulübün resmi TV kanalına konuk olarak gündemdeki konuları değerlendirdi.

Ligi ilk 6 arasında bitirmek istediklerini belirten Hamzaoğlu, "Bazı kulüpler ceza alırsa belki 7 ve 8. takım da Avrupa'ya gidebilir" dedi. Hamzaoğlu'nun bu sözlerine Galatasaraylı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Sarı kırmızılılar bu ifadelerden duydukları rahatsızlığı sosyal medyadan ifade ettiler.

Hamza Hamzaoğlu, Bursasporlu taraftarların eski takımı Galatasaray ile ilgili açıklamalarından rahatsızlık duyduğunun kaydedilmesi üzerine de, şöyle konuştu:

"FENERBAHÇELİYDİM, İNKAR MI EDEYİM?"
"Siz beni 'Galatasaraylı Hamza' olarak tanırsınız. Ben Bursaspor ile özdeşleşecek başarıları yakalamadım. Ben buradan başka bir kulübe gittiğimde bana Bursaspor'u soracaklar. Ben onlara 'Buradayım, Bursaspor'u konuşamam' diyemem. Bizler futbola hizmet eden insanlarız. Galatasaray'a gittiğim gün kulübün dergisi benimle röportaj yaptı. Derginin yazarı bana 'Siz çocukluğunuzda Fenerbahçeli miydiniz?' diye sordu. Ben de 'Küçükken Fenerbahçeliydim' dedim. İnkar mı edeyim? 'Ben hep Galatasaraylıydım mı diyeyim?' Gerçekler neyse kimseden çekinmeden konuşmak lazım."

Haberin Devamı

“KALECİ MERT’İ DİNLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”
‘Kalede rotasyona gitmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusunu yanıtlayan Hamzaoğlu, “Sezon başından beri hatalı goller yenilebilir ama bunu bir kişiye bağlamak doğru değil. Mert hata yapıyor gol yiyor, savunma hata yapıyor Mert gol yiyor. Kalecilerin şanssızlığı; hataları hemen karşılığını buluyor. Bu hafta Mert’i dinlendirmeyi düşünüyoruz. Israr edersek onu kaybedeceğimizi düşünüyoruz. Taraftarlarımızın anlayış göstereceğini düşünüyoruz. Biz onların üstünde baskı yapıp hatalarını arttırmayalım. Bugün Okan’ı da hiç düşünmeden oynatırız. Mert’i kazanmak durumundaydık. Şimdi doğru zamanıdır. Hafta sonu Harun ile beraber devam edeceğiz. O da çalışmalarını hiç aksatmadı. Ne zaman görev versek yerine getirdi. Her hata yapanı bu kulüpten göndermek için çaba gösterirsek oynayacak oyuncu bulamayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

“JEM’İN OYUN BİLGİSİNE ÇOK İNANIYORUM”
Devre arasında takıma katılan Jem Paul Karacan hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, “Jem’i 17 yaşındayken İngiltere’de izleyip, milli takıma kazandıran benim. Onun da oyun bilgisine çok inanıyorum. Zaman içinde onu da göreceğiz. 25 kişilik kadromuzda olan oyuncularımıza güveniyorum. Bize ne vereceğini biliyor olmamız Jem’i transfer etmemiz de öncelik sağladı. Önümüzdeki sezon için takımdaki eksiklerin çalışmalarına şimdiden başlayacağız” şeklinde konuştu.

“BENİM SAHAYA GİRMEMEM LAZIMDI”
Başakşehir ile oynanan karşılaşmada hakeme itirazı sebebiyle tribüne gönderilmesine ilişkin ise Hamzaoğlu, “Dördüncü hakeme sarı kartlık bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. O bana bir şey demedi, yüzüme ile bakmadı. Ben de derdimi anlatmak için sahaya daldım. Benim sahaya girmemem lazımdı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!