Hamzaoğlu: 'Bunun hesabı yok'

Güncelleme Tarihi:

Hamzaoğlu: Bunun hesabı yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 01:01

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1 yenildikleri Benfica maçı sonrası kritik açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları;

'Söyleyecek bir şey yok. Mücadelemizi yaptık. Duran toptan yediğimiz 2 gol var. Direkt gol vuruşu yapsalar neyse. Düşen topu takip etmemiz lazımdı. Hücumlar geliştirdik, pozisyonlar bulduk. 1-1'i de yakaladık. 2-1'den sonra da hücum ettik ama golü yapamadık. Yasin'in pozisyonu da netmiş, direkt vursa gol olacak. Yapacak bir şey yok. İki maçımız var, ikisini de kazanıp bakacağız. Her maçı kazanmak için oynuyorum. Bunun artık hesabı yok. Hesabı maçlar bitince yapıyoruz. Biz kazandığımız kadar kazanacağız' dedi.

Hamzaoğlu: Bunun hesabı yok

"UMUT VARSA SONUNA KADAR KOVALAMALIYIZ"
Hamzaoğlu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında da oyunun genelinde iyi oynadıklarını belirterek, "Zamansız yediğimiz ikinci gol bizi geride bıraktı. Sonlarda rakibi kendi sahasına kapattık. Belki zor görünüyor ama bir umut varsa biz de sonuna kadar onu kovalamak için oynayacağız. İki maçımız daha var ve kazanmak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu, Benfica'nın attığı gollerde savunmada yapılan hatalarla ilgili de "Hoş değil. Daha dikkatli olmamız lazım" değerlendirmesini yaptı.

"BURAK VE SELÇUK'UN KARTLARI ANLAMSIZDI"
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın sarı kart görerek bir sonraki maçta kart cezalısı durumuna düşmeleriyle ilgili yöneltilen bir soruya ise Galatasaray'ın teknik direktörü "Maç gergin bir atmosferde geçti. Sarı kart görmemeleri bizim dileğimizdi ama bazen anlamsız kart görülebiliyor" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!