Hamit'e 'Galatasaray'a gel' baskısı

Güncelleme Tarihi:

Hamite Galatasaraya gel baskısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2008 00:00

Almanya Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden FC Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop'a, Avrupalı Türk taraftarlardan "Galatasaray'a gel" çağrısı dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Hamit Altıntop'un geçtiğimiz hafta sonu oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını tribünden izlemesinin ardından gazetelerin "Galatasaray, Hamit'i kadrosuna katmak istiyor" şeklinde haberler yapması üzerine Türk taraftarlar, milli oyuncuya ait "www.hamit-altintop.com" adlı internet sitesine "Hamit seni Glatasaray formasıyla görmek istiyoruz" şeklinde mesajlar yağdırdı.

Milli oyuncuya çok sayıda mesaj yazan taraftarların neredeyse tamamını Almanya'da yaşayan gurbetçilerin oluşturduğu gözlenirken, gelen mesajlarda "Hamit Ağabey, Galatasaray'a gel ne olur", "Ah bir Hamit Altıntop olsaydım, hemen Cimbom'a giderdim", "Ben de Galatasaraylıyım, inşallah gelirsin bize" şeklinde yapılan çağrılar dikkat çekti.

2010 yılının Haziran ayına kadar FC Bayern Münih ile mukavelesi bulunan Hamit Altıntop'un, kendisine yüzlerce mesajla çağrı yapan taraftarlara vereceği cevap ise merakla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!