Hamile mi

Güncelleme Tarihi:

Hamile mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 12:48

Bir süredir Francesco Carrozzini ile birlikte olan Lana Del Rey’in hamile olduğu konuşuluyor. Ünlü fotoğrafçıyla St. Barts’ta tatil yapan Rey’in üzerindeki elbiseyi çıkarmadan güneşlenmesi de bu iddiaları güçlendirdi.

Haberin Devamı

Nişanlandı

Newsroom dizisinin güzel yıldızı Alison Pill nişanlandı. 29 yaşındaki ünlü oyuncu, sevgilisi Joshua Leonard’ın evlilik teklifine “evet” dedi. Pill, nişan yüzüğüyle çekilen fotoğrafını da Instagram hesabında paylaştı.

Güldürmek istiyor

Ray Donovan dizisinde rol alan ünlü oyuncu Liev Schreiber, Kaliforniya Santa Monica’da yürürken görüntülendi. 47 yaşındaki oyuncu, artık komedi dizilerinde rol almak istediğini açıkladı.


Kimse tanıyamadı

Johnny Depp, yeni filmi “Yoga Hosers”ın setinde görüntülendi. Los Angeles’taki çekimlerde 51 yaşındaki oyuncuyu yüzündeki plastik makyaj nedeniyle kimse tanımadı.


Barıştılar

Geçtiğimiz ay ayrıldıklarını açıklayan Rita Ora ve rap’çi sevgilisi Ricky Hilfiger, Londra’da Heathrow Havalimanı’nda birlikte görüntülendi. Barışan çift, birlikte tatile çıktı.

Haberin Devamı


Sarışın sevgili
Kevin Connolly, St. Barts tatilinde görüntülendi. “Entourage” isimli dizinin ardından filminde de yer alan 40 yaşındaki oyuncu, sarışın kız arkadaşıyla paparazzilere yakalandı.

Ayrılmadık fotoğrafı

Ariana Grande, sevgilisinden ayrıldığı iddialarını Instagram hesabından yalanladı. Şarkıcı, sevgilisi Big Sean ile kâr pozlarını kendi hesabına koyarak ayrılık iddialarının asılsız olduğunu kanıtladı.

Fizyoterapist sevgili

Alman futbolcu Alexander Meier, yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. Miami tatilinde fizyoterapist olduğu öğrenilen İtalyan sevgilisi, Meier’i bir an olsun yalnız bırakmadı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!