Hamburg'un yeni başkanı Himmet Keklikçi

Güncelleme Tarihi:

Hamburgun yeni başkanı Himmet Keklikçi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2011 10:24

Inter Hamburg 3. Olağan Genel Kurulu'nda Himmet Keklikçi başkanlığa getirdi. Keklikçi, "Sadece spor alanında kültür, eğitim ve sosyal alanda da gençlerimiz için çabalayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Kreisliga'da namağlup, maç eksiğiyle ikinci durumda olan Inter Hamburg, 3. Olağan Genel Kurul toplantısında yeni yönetimini belirledi. Türk toplumu binasında yapılan genel kurulu Bayram İnan, Mehmet Saltık ve Ali Kurtuldu'dan oluşan divan heyeti yönetti. Başkan Yüksel Kılıç yönetimindeki yönetim kurulu faaliyet ve mali raporun okunmasının ardından aklandı. Yoğun işleri nedeniyle tekrar aday olmayan Yüksel Kılıç'ın yerine şimdiye kadar başkan yardımcısı olan Himmet Keklikçi oybirliğiyle başkanlığa getirildi ve yardımcılığına Musa Özer seçildi. Yönetim kuruluna Mehmet Geyik, Aynur Gürel, Ahmet Geyik, Doğan Godaş (asbaşkanlar), Arif Baran (sayman), Naci Sönmez (genel sekreter), Süleyman Sütçü (şube sorumlusu), Garip Sümbül, Nebahat Güçlü ve Halil Turp (yedek üyeler) seçildiler.

Haberin Devamı

Keklikçi, konuşmasında eski yönetime teşekkür ederken, "Sayın Kılıç arkadaşımızdan namağlup bir takım devraldık. Elbirliği bu başarının devamını getireceğiz. Sadece bir spor alanında değil, kültür, eğitim ve sosyal alanda da tüm gençleri kucaklayan, onlar için çabalayan bir kulüp olacağız. Bu nedenle yönetim kurulunda iki bayanın da olması çok sevindirici. Altyapı takımları kurarak aileleri de kulüp bünyemize katacağız" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!