Halit usta yuvaya döndü

Güncelleme Tarihi:

Halit usta yuvaya döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ünlü konuşma ustası Halit Kıvanç, 4 yıl aradan sonra ‘‘Halit Kıvanç'la Gülmece’’ adlı programla TRT'ye dönüyor. Kıvanç, izleyicilerine neşeli saatler yaşatacak.

Televizyon dünyasının büyük emektarı Halit Kıvanç, TRT 1'de her pazar saat 11.05'de ekrana gelecek ‘‘Halit Kıvanç'la Gülmece’’ adlı prgramla yıllar sonra yeniden sevenleriyle buluacak. Yaklaşık 40 dakika sürecek olan programın ilk bölümü, 7 Mart Pazar günü ekrana gelecek. Programa ünlülerden, diş doktorlarına, bakanlardan ev hanımlarına kadar her kesimden konuklar katılacak ve gülme konusunda sohbet edecek.

Ayrıca sokaktaki insanlarla röportajlar, tiyatro, sinema ve dizi filmlerden kısa bölümler ve karikatürler de programda yer alacak. Amacının gülme konusunı işleyerek, izleyicilere neşeli dakikalar yaşatmak olduğunu belirten Kıvanç, ekrana gelecek söyleşiler ve görüntüler yardımıyla yarının büyük bir mizah belgeseline yardımda bulunmak istediğini söyledi. Programın ilk konukları ise ‘‘Herşey Çok Güzel Olacak’’ filminin başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Mazhar Alanson ve Ayumi Takano.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!