Hakkımızı yemesinler yeter!

Güncelleme Tarihi:

Hakkımızı yemesinler yeter
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 00:32

Beşiktaş eski başkanları ve mevcut başkan Orman buluştu, ilginç diyaloglar yaşandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ eski başkanlarından Serdar Bilgili, kendi dönemini kapsayan 2000-2004 yılları yöneticilerini Soho Otel’de düzenlediği yemekte buluşturdu. Gecede 3 eski Beşiktaş başkanı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. İşte o diyaloglar...

- Serdar Bilgili: Bizim dönemle gerçekten gurur duyuyorum. O yönetimlerden 3 kulüp, 1 federasyon başkanı çıktı.
- Fikret Orman: Evet o dönemlerde çok tecrübe kazandık, çok şeyler öğrendik. Biz de eski bir Beşiktaş başkanının, federasyon başkanı olmasından dolayı gurur duyuyoruz ama hiçbir talebimiz olmuyor.

“HATALAR OLUYOR AMA...”

- Demirören: Biz tarafsız olmak zorundayız. Gerçekten Beşiktaş bu konuda hassas davranıyor. Ayrıca bu gecenin olması geçmiş kırgınlıkların kaldırılması açısından çok iyi. Bütün camialar böyle yaparsa bu sporumuza da olumlu yansır.
- Fikret Orman: Bizim hiçbir talebimiz yok. Biz zaten sadece hakkımızla şampiyon olmak istiyoruz. Bize haksızlık yapılmasın o da yeterlidir.
- Yıldırım Demirören: Maalesef bazen hatalar oluyor. Biz tarafsızız. Bunlar herkes için geçerli. Biz de üzülüyoruz. Hataları en aza indirmeye çalışıyoruz.

Haberin Devamı

100. YILI YAD ETTiLER

- YEMEKTE bir araya gelen Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman, 100. yıl şampiyonluğunu da yad etti. Bilgili, “Galatasaray maçında Sergen golü atınca dünyalar benim oldu. İki gün kendime gelemedim” dedi. Bu sözler, gülüşmelere neden oldu.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!