Hakeme ırkçılık suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Hakeme ırkçılık suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2012 11:01

Premier Lig'de Manchester United'ın Chelsea'yi 3-2 yendiği maça hakem Mark Clattenburg'un hataları damgasını vururken Londra'da ekibi hakemi ırkçılıkla suçladı.

Haberin Devamı

tr.eurosport.com'un haberine göre; Londra ekibinin Manchester United ile oynadığı maçta Fernando Torres ile Ivanovic'i oyundan atan ve Manchester United'ın ofsayttan attığı golü veren hakem Mark Clattenburg'un hatalarının sadece bunlarla sınırlı olmadığı iddia ediliyor. Chelsea yetkilileri karşılaşma sonrasında Clattenburg'u oyuncularına maç esnasında haraket ettiği gerekçesiyle gözlemcilere şikayet etti ve şiyaketelerini ayrıca lig yönetimine de iletti.

Skysport şikayetin sadece oyunculara hakaretten olduğunu ifade etti. The Guardian'ın iddiası ise Clattenburg'un Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Obi Mikel'e ırkçı söylemlerde bulunduğu yönünde. Konuyla iligli henüz Londra kulübünden resmi bir açıklama gelmedi ancak İngiliz basınına konuşan Chelseali bir yetkili hakemi şikayet ettiklerini doğruları ancak konunun ayrıntıları hakkında bir bilgi vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!