Hakem odası basan kazanıyor

Güncelleme Tarihi:

Hakem odası basan kazanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2010 00:00

Basın Sözcüsü Mete Düren, “Biz bugüne kadar hiç hakem odası basmadık. Demek ki Türk futbolunda, bu tür işleri yapanlara prim tanınıyor” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞLI yöneticiler maçın ardından, son dakikadaki penaltı pozisyonu için büyük tepki gösterdiler. Basın Sözcüsü Prof.Dr. Mete Düren, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a gönderme yaparak, “Biz bugüne kadar hiç hakem odası basmadık. Böyle bir yol izlemediğimiz için de kıyıma uğradık. Demek ki Türk futbolunda, bu tür işleri yapanlara prim tanınıyor” dedi.
Haklarını kimseye yedirmeyeceklerini söyleyen Düren sözlerini şöyle sürdürdü: “Hakemler adil davransınlar. Beşiktaş’ın 3 puanı elinden alındı. Bugüne kadar sustuysak, Beşiktaşlı duruşumuzdandır. Bunların hesabını sorulmasını yetkili kurumlardan bekliyoruz.”
Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte hakem Bünyamin Gezer’e toplu olarak ağır şekilde hakaret etti. Hakemler yoğun protesto altında soyunma odasına giderken, üzerlerine yabancı maddeler atıldığı görüldü. Numaralı tribündeki taraftarlarsa Beşiktaşlı yöneticilere, hakem hatalarından dolayı seslerini çıkarmaları yolunda tepkide bulundu.

Haberin Devamı

Erdoğan: Puanlarımız çalındı

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Erdoğan Toprak, verilmeyen penaltı nedeniyle puanlarının çalındığını ileri sürdü. Kulüp olarak ağır başlı tavırlarını sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan, “Bu maçla ilgili endişemiz vardı. Hakem, Beşiktaş’ın 3 puanını çaldı. Daha önceden tutumlardan dolayı zaten endişemiz vardı” dedi.            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!